Terug

Libersy

Libersy heeft de ambitie de manier te veranderen waarop afspraken worden gemaakt door gebruik te maken van internet in plaats van de telefoon. We zijn gepassioneerd over het efficienter maken van planning en agendabeheer. Wij worden gedreven door de sterke overtuiging dat ervaren professionals maximale tijd moeten besteden aan hun vak en minimale tijd aan het beheer van hun afspraken.

Voor ons software gaat niet over technologie of functionaliteit, het gaat om resultaten. Het platform is gemaximaliseerd voor resultaat en minimaliseert de tijd nodig voor afspraak planning. Daarom is Libersy Calendar de afspraak maximizer voor professionals. Libersy biedt partners en grote klanten een volledig white labeled platform. Het Libersy Calendar Platform is robuust, schaalbaar en bijzonder uitgebreid na 6 jaar van ontwikkeling. We hebben een klein, maar toegewijd en professioneel team van 8 medewerkers. Ons team heeft een sterke achtergrond in e-commerce, ICT, marketing en gezondheidszorg. Wij worden ondersteund door Tech Investors, met een bewezen track record.

Producten

Libersy Websalon

Websalons zijn websites die werken op mobiel, waar klanten afspraken maken en producten bestellen. Alles in één pakketten inclusief onze begeleiding en expertise: Libersy Website, Libersy Calendar & Libersy Webshop.

www.libersy.com/website/tour

Libersy Calendar

Met Libersy Calendar verlaagt u de drempel voor klanten om een afspraak te maken, ze komen dus eerder terug. Niemand vergeet de afspraak dankzij de herinneringen.

www.libersy.com/website/tour

Contact

Katernstraat 11
1321 NC Almere
085 2100100

Opgericht in 2006
FTE: 6 tot 10

VC's

Type software

  • Planning

Sector

  • Niet-sectorspecifiek

Gevestigd in

  • Nederland