Terug

Linkassist

Linkassist is de leverancier van POINT. POINT faciliteert het transfer- en overdrachtsproces tussen zorginstellingen. Het gaat hier om de Medische Overdracht, Medicatie Overdracht, Verpleegkundige Overdracht (inclusief eOverdracht x.0), Paramedische Overdracht en de benodigde Hulpmiddelen. POINT wordt gebruikt tussen circa 40 Ziekenhuizen, 4.000 Huisartsen en 700 VVT instellingen & Revalidatiecentra. Jaarlijks faciliteert POINT ruim 120.000 dossiers.

 

Product

POINT

POINT is het elektronisch transferdossier voor de transfer en zorgoverdracht van patiënten. POINT zorgt sinds 2007 voor de juiste patiënt, met de juiste zorg, op de juiste plaats, op het juiste tijdstip. En POINT doet dit al voor 32 ziekenhuizen, 1500 huisartsen en meer dan 500 zorginstellingen. Via het elektronisch transferdossier dragen zorginstellingen met één centraal transferdossier patiënten veilig, transparant, efficiënt en vooral op een patiëntvriendelijke manier over naar de instelling voor vervolgzorg. Daarbij informeert POINT ook alle betrokken zorgprofessionals rondom de patiënt.

Het samenwerkingsplatform POINT ondersteunt het werkproces waarin patiënten vanuit ziekenhuizen worden overgedragen naar de Zorgaanbieders (WLZ en WMO), en andersom. Het transferdossier bouwt zichzelf op aan de hand van de fasen die de zorgprofessionals met elkaar doorlopen. POINT bevat de benodigde digitale formulieren, biedt elke betrokken partij in één oogopslag zicht op de voortgang van de overdracht en toont welke voortgangsinformatie aan het dossier is toegevoegd. De webapplicatie werkt over de grenzen van afzonderlijke instellingen heen. Patiënten kunnen hierdoor snel en effectief worden overgedragen.

www.verzorgdeoverdracht.nl/over-point

Contact

Kruisweg 823 C
2132 NG Hoofddorp
023 5574400

Opgericht in 2007
FTE: 11 tot 20

VC

Type software

  • Analytics & Business Intelligence (BI)
  • Kennis & Communicatie

Sectoren

  • Overheid (decentraal)
  • Zakelijke dienstverlening
  • Zorg

Gevestigd in

  • Nederland