Terug

Lodder Software

Lodder Software automatiseert administratieve en logistieke processen voor tankstations, tankstationketens, de oliehandel en bunkering. Die specialisatie werpt zijn vruchten af: we zijn in 1978 opgericht en uitgegroeid tot de standaard in de branche. Vanuit onze locatie in Gorinchem bedienen we met ruim 30 hoogopgeleide mensen meer dan de helft van de tankstations en het gros van de oliehandelaren in Nederland. Lodder is ook actief in België, Duitsland, Denemarken en Noorwegen.

Producten

Sortsys 5

Sortsys 5 sorteert tankinggegevens naar kaartuitgever en maakt het mogelijk brandstofuitgiften aan 'vreemde' kaarthouders te verrekenen. Dit pakket is speciaal gemaakt voor tankstationhouders met eigen kredietkaarten die met elkaar de afspraak hebben dat alle kredietkaarthouders op alle stations kunnen tanken. Ook shopartikelen kunnen onder deze afspraak vallen.

Hoofdonderdeel is de onderlinge verrekening van leveringen aan wederzijdse kaart¬houders. Sortsys 5 levert deze faciliteit op basis van een gezamenlijk overeen te komen prijsniveau, bijvoorbeeld de landelijke adviesprijs.

corporate.lodderapplicaties.nl/software

Kassys 5

Kassys 5 verwerkt alle dagstaatgegevens (de kasstroom) binnen tankstations. Het pakket kan die gegevens van een of meerdere stations zowel handmatig als automatisch verwerken.

Alle geregistreerde verkopen worden gedetailleerd op betaalwijze en artikelgroepniveau opgeslagen in statistiekbestanden. Kassys 5 geeft u de volgende mogelijkheden:
- vanuit deze bestanden eenvoudig alle overzichten genereren die u maar wilt.
- historische dag-, week- of maandstaten reproduceren.

Vanzelfsprekend sluit Kassys 5 naadloos aan bij het pakket voor de financiële administratie Finsys 5, maar ook koppelingen met andere boekhoudpakketten zijn geen probleem.

corporate.lodderapplicaties.nl/software

Shopsys 5

Shopsys 5 houdt uw shops in de hoogste versnelling, met welk kassasysteem u ook werkt. Shopsys werkt volledig geïntegreerd met bijvoorbeeld Tokheim, Orpak Europe, Hamer (Wayne) en alle andere merken.

Shopsys heeft bovendien digitale koppelingen met praktisch alle groothandels zoals Lekkerland, Sligro, SSC (Shop Service Centre), Pro Retail Services, Van Oers, Newco, Deli XL, Kreko, Sorbo en FOOX. Door die koppeling kunt u rechtstreeks bestellingen plaatsen op de server van uw groothandel. Andersom kan uw leverancier pakbonnen, facturen en artikelbestanden elektronisch aanleveren.

corporate.lodderapplicaties.nl/software

Flexys 5

Flexys 5 is een facturatiepakket waarbij het niet uitmaakt of u pompstationhouder bent met één pomp of eigenaar van meer dan honderd stations.

Dit is mogelijk met Flexys 5:
- van elke transactie met een tankkaart een automatische incasso en (verzamel)factuur aanmaken
- wasstraattransacties incasseren en factureren
- (automatisch) facturen versturen, per post of e-mail
- bonnen handmatig ingeven
- meerdere factuurformats maken.

Flexys 5 helpt u bij uw bedrijfsvoering met slimme statistieken. U ziet snel welke vaste klanten meer of minder zijn gaan verbruiken bijvoorbeeld, wat u de kans geeft daar een gepersonaliseerde actie aan te verbinden.

corporate.lodderapplicaties.nl/software

Comsys 5

Comsys 5 is een zelfstandig werkend communicatiepakket om gegevens uit te wisselen tussen de verschillende systemen bij tankstation en backoffice. Voor grotere organisaties met meerdere stations is er Comsys 5 in de senioruitvoering, een pakket dat bovendien (automatische) communicatie tussen hoofdkantoor en tankstations mogelijk maakt.

corporate.lodderapplicaties.nl/software

Websys 5

Met Websys 5 toont u Flexys 5-transacties op een daarvoor ingericht onderdeel van uw website. Zo kunt u bijvoorbeeld het gemiddeld verbruik (voor tanktransacties) laten zien.

U geeft uw klanten een eigen inlogcode en wachtwoord waarmee ze toegang krijgen tot beveiligde pagina’s. Die pagina’s zijn opgemaakt in uw eigen huisstijl, en uw klanten kunnen er naast de transacties ook de digitale facturen opvragen.

De inrichting van Websys 5 in uw huisstijl en afstemming met uw webmaster of provider voeren we uit in eigen huis. Ook de hosting van de website regelen wij voor u.

corporate.lodderapplicaties.nl/software

Cardsys 5

Met Cardsys 5 onderhoudt u debiteuren- en kaartenbestanden. Met het exportbestand dat uit deze twee administraties wordt samengesteld, stuurt u de machine aan die kredietkaarten bedrukt, embosseert of encodeert.

corporate.lodderapplicaties.nl/software

Salesys 5

Het CRM-pakket van Lodder is geïntegreerd in Salesys 5. Dit programma bevat alle functionaliteit om het verkoopproces te ondersteunen en al uw klantrelaties te managen.

Met Salesys 5 legt u correspondentie vast per organisatie (debiteur, crediteur, prospect) en eventueel per contactpersoon. Correspondentie kan bestaan uit telefoonnotities, brieven, offertes en contracten, maar ook uit taken, e-mails en afspraken die u direct toevoegt vanuit Microsoft Exchange of Outlook. Salesys kent een eigen app waarmee u alle gegevens ook mobiel kunt raadplegen.

corporate.lodderapplicaties.nl/software

Contact

Papland 19a
4206 CK Gorinchem
0183 583500

Opgericht in 1978
FTE: 21 tot 50

Type software

  • Enterprise Resource Planning (ERP)

Sectoren

  • Groothandel
  • Retail

Gevestigd in

  • België
  • Denemarken
  • Duitsland
  • Nederland
  • Noorwegen