Terug

Magister

magister hoofd kantoor

Magister is marktleider in educatieve en gebruiksvriendelijke software voor het voortgezet onderwijs en is succesvol actief in het beroeps- en volwassenenonderwijs. Met onze producten en diensten bedienen we meer dan 500 scholen in Nederland. Dagelijks helpen wij hun docenten en leerlingen soepel door hun schooldag.

De missie van Magister

Natuurlijk zijn er op alle scholen al vele initiatieven geweest: gedreven vanuit de aanschaf van devices, projecten die alleen goed werken bij een of twee secties of juist een heel nieuw onderwijsconcept voor de hele school dat misschien toch een brug te ver was. Wat maakt Magister.me anders zodat de verandering wel beter beklijft?

Producten

Onderwijs ondersteunend personeel (administratie & beheer)

Als applicatiebeheerder blijf je via ons Supportportaal eenvoudig op de hoogte van alle bijzonderheden rondom onze producten en diensten. Daarnaast is er een groot aanbod aan cursussen en trainingen beschikbaar.

Onderwijzend personeel (docenten)

Met Magister heb je altijd en overal toegang tot de administratie en je lesmateriaal. Je communiceert snel en eenvoudig met jouw leerlingen, registreert informatie in het LVS, voert cijfers in of handelt aanwezigheid af in de klas. Studiemateriaal zet je gemakkelijk en vlot online. Met Magister ga je soepel door de schooldag.

Leerling & ouder

Met Magister heb je als leerling of ouder altijd en overal zicht op de laatste informatie. Je logt in met de gegevens die je van school hebt gekregen. Vervolgens bekijk je eenvoudig de agenda, de behaalde resultaten, jouw lesmateriaal, het rooster of de aanwezigheid. Daarnaast kun je notificaties ontvangen, bijvoorbeeld bij een nieuw cijfer of bericht.

Contact

Wiardaplantage 17
8939 AA Leeuwarden
058 2987171

FTE: 21 tot 50

Type software

  • Kennis & Communicatie

Sector

  • Onderwijs

Gevestigd in

  • Nederland