Terug

Mail to Pay

Mail to Pay is een innovatieve creditmanagement solution provider. Wij geloven dat incasso van openstaande rekeningen beter, sneller en klantvriendelijker kan.

Why? Omdat u wilt dat de incasso van uw openstaande rekeningen beter, sneller en klantvriendelijker verloopt.

How? E-mail, sms, brieven en telefonische tools zorgen ervoor dat uw klanten makkelijk en met de mobiel kunnen betalen. De software van Mail to Pay maakt gebruik van big data en slimme statistische rekenkracht om de tools te analyseren. Zo optimaliseert u uw incassoproces.

What? U krijgt beter betaald, uw klanten blijven langer klant, u incasseert uw eigen incassokosten. Het incassobureau en de deurwaarder komen er niet of nauwelijks meer aan te pas.

Producten

Mail to Pay

Verstuur uw klanten een e-mail met een betaalverzoek, in de huisstijl van uw bedrijf. De e-mail bevat gegevens over de betaling en een betaalknop waarmee uw debiteur direct (mobiel) kan betalen op uw eigen beveiligde website.

www.mailtopay.nl/producten/mailtopay

SMS to Pay

Met een sms waaraan een betaallink is gekoppeld als vriendelijke betaalherinnering gaan uw debiteuren sneller betalen. Met een paar swipes op hun mobiele telefoon is uw betaling binnen.

www.mailtopay.nl/producten/sms-to-pay

Call to Pay

Als uw medewerkers de Call to Pay-webapp gebruiken gaan zij meer en sneller incasseren aan de telefoon. Met de Call to Pay-webapp stuurt uw medewerker tijdens het telefoongesprek een betaalverzoek naar uw klant die direct (met mobiel) kan betalen. Uw medewerker kan de betaling live volgen tijdens het gesprek.

www.mailtopay.nl/producten/call-to-pay

Print to Pay

Debiteuren willen niet meer via acceptgiro betalen; het is veel moeite om alles over te typen in de internetbankier applicatie. De Print to Pay brief met QR code geeft uw klanten de mogelijkheid direct met een link of QR code te betalen (met de mobiel).

Daarnaast vragen wij uw debiteur om direct zijn gegevens aan te vullen met zijn e-mailadres en 06-nummer, zodat u de volgende keer geen brief meer hoeft te sturen.

www.mailtopay.nl/producten/print-to-pay

Mail to Agree

Met Mail to Agree sluit uw verkoopteam sneller nieuwe contracten af, of u krijgt sneller bevestiging op een service bericht.

Mail to Agree software bewijst zijn nut aan bedrijven die, telefonisch of op locatie, de schriftelijke instemming van hun klanten willen regelen op een offerte of contract.

Zet Mail to Agree tools in om bijvoorbeeld een opt-in te krijgen voor digitale facturatie en communicatie.

www.mailtopay.nl/producten/mail-to-agree

SHV Loket

Bedrijven met grote hoeveelheden (consumenten) debiteuren en een maatschappelijke positie ten opzichte van schuldhulp, vinden in SHV Loket de ideale oplossing. Optimaliseer het proces omtrent schuldhulp en WSNP voor uw onderneming door een SHV Loket aan te bieden aan Schuldhulpverlenende instanties.

www.mailtopay.nl/producten/shv-loket

Contact

Nieuwland Parc 156
3351 LJ Papendrecht
085 2737494

Opgericht in 2010
FTE: 11 tot 20

Rankings

VC

Type software

  • Accounting & Finance

Sectoren

  • Financiële dienstverlening
  • Niet-sectorspecifiek

Gevestigd in

  • Nederland