Terug

MaxCredible

MaxCredible biedt innovatieve credit management en incasso oplossingen gebaseerd op SaaS waarmee iedereen in uw organisatie toegang kan krijgen tot de gegevens die nodig zijn om aanzienlijke besparingen en een betere cash flow te kunnen realiseren. Tevens helpt de software van MaxCredible om klant- en medewerkertevredenheid te vergroten. MaxCredible stelt u instaat een groot deel van het credit management proces te automatiseren zonder grote investeringen of onderhoudskosten. U betaalt alleen een licentie fee per gebruiker.

MaxCredible is opgericht in 2000 en wereldwijd actief. In Europa sluiten we dagelijks nieuwe klanten aan in onder andere Nederland, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Spanje.

MaxCredible focust zich volledig op het doorontwikkelen van haar producten en het uitbreiden van de dienstverlening. Voor training, detachering, incasso, consultancy en connection heeft MaxCredible daarom geautoriseerde partners. Verder werkt MaxCredible nauw samen met universiteiten en andere wetenschappelijke organisaties bij de ontwikkeling van de volgende generatie MaxCredible producten.

Producten

MaxCredible Customer Credit Management Software

MaxCredible biedt een breed aantal toepassingen voor vele gebruikers en bedrijven. MaxCredible is ontwikkeld als een snel inzetbare en vooral zeer betaalbare credit management oplossing. Alle relevante partijen zijn bij het proces betrokken, van interne salesafdelingen tot externe incassobureaus en informatieleveranciers. MaxCredible focust zich op het optimaliseren van uw cashflow terwijl ook uw klanttevredenheid en uw medewerkertevredenheid wordt verhoogd. U doet meer tegen lagere kosten.

MaxCredible is bij bedrijven inzetbaar voor de volgende werknemers met verschillende licenties:
• Credit manager (Professional Licentie met volledige toegang tot het systeem)
• Management; CEO, CFO, COO, logistiek directeur, productie directeur, marketing directeur, verkoopdirecteur (Modulaire licentie met toegang tot rapportages en reporting)
• Issue behandelaar; vertegenwoordiger, customer care medewerker, logistiek manager, productie manager, product manager (Modulaire licentie met toegang tot aan de toegewezen issues voor behandeling)

De MaxCredible software is uitstekend geschikt om verschillende niveaus van outsourcing te bevorderen. Wij definiëren drie niveaus van outsourcing in credit management. Ieder niveau heeft zijn eigen wensen met betrekking tot credit management en op elk niveau worden andere werknemers ontsloten bij zowel outsourcing partij als de klant. MaxCredible voorziet in een complete oplossing voor de outsourcing van credit management.

MaxCredible Customer Credit Management Software wordt in drie varianten aangeboden: Enterprise, Professional en Modulair. Meer informatie over deze versies kunt u vinden door door te klikken op onderstaande link.

www.maxcredible.com/NL/Product-overzicht.aspx

MaxCredible Collections

MaxCredible Collections is de complete online incasso software voor incassobureaus. Onze Incasso software is net als onze credit management software volledige web based ASP software. MaxCredible Collections heeft als basis een CRM en verkoopmodule met alle flexibiliteit om per opdrachtgever de gewenste opvolgprofielen aan te maken. Dossiers kunnen eenvoudig geïmporteerd worden om direct in het automatische proces te worden opgevolgd. Daarnaast biedt het als volledige webapplicatie de directe mogelijkheid om de opdrachtgevers mee te laten kijken. Vraag nu een gratis demo aan!

www.maxcredible.com/NL/Incasso-software.aspx

Contact

Generaal Vetterstraat 82
1059 BW Amsterdam
020 3449070

Opgericht in 2000
FTE: 11 tot 20

Type software

  • Accounting & Finance

Sector

  • Niet-sectorspecifiek

Gevestigd in

  • Nederland