Terug

Medicore

Medicore is de dynamische en snel groeiende ontwikkelaar van het complete en gebruiksvriendelijke webbased MC EPD. Onze softwareoplossingen dragen bij aan een effectieve uitwisseling van data en procesverbeteringen in ziekenhuizen, behandelcentra, instellingen en praktijken in de somatische en geestelijke gezondheidszorg. Dagelijks werken meer dan 18.000 mensen in de zorg met onze software.

Medicore heeft jarenlange ervaring in de gezondheidszorg en een gedegen kennis van de meest vooruitstrevende mogelijkheden van ICT. Inmiddels is Medicore uitgegroeid tot marktleider in EPD’s voor de planbare zorg en de ambulante GGZ. Samen met Cure4 en Vitaalpunt maakt Medicore deel uit van the Healthcloud.

Product

MC EPD

Alle zorg in één EPD. Het kan met het nieuwe MC EPD van Medicore. MC EPD is een compleet en coherent elektronisch patiëntendossier voor GGZ-instellingen, ziekenhuizen, behandelcentra en praktijken. Met deze totaaloplossing voor medische dossiers, zorgadministratie, zorgplanning en eHealth worden behandelaren, specialisten, managers en front-officemedewerkers optimaal ondersteund.

www.medicore.nl/mc-epd/

Contact

Kanaalweg 29
3526 KM Utrecht
088 6480700

Opgericht in 2004
FTE: 51 tot 100

Type software

  • Document Management
  • Kennis & Communicatie
  • Planning

Sector

  • Zorg

Gevestigd in

  • Nederland