Terug

MendriX

MendriX is een softwareleverancier voor de logistieke sector met een compleet TMS en mobiele oplossingen. Met 20 jaar ervaring zijn wij dé specialist op het gebied van logistieke software en uitgegroeid tot dé marktleider die dagelijks duizenden logistieke operaties ondersteunt.

De kracht van MendriX is niet alleen de jarenlange ervaring en grote kennis van de sector, wij voorzien in uw complete softwareproces. Dit betekent één aanspreekpunt, dus meer gemak voor u.

MendriX ontzorgt, wij nemen werk uit handen en zorgen voor meer rust in uw organisatie. Wij denken (op creatieve wijze) mee met onze klanten. Gewoon, omdat zij stuk voor stuk uniek zijn en deze aandacht verdienen.

Producten

MendriX TMS

Met MendriX TMS heeft u de meest complete transportsoftware voor transport en koerier in handen. Op kantoor én onderweg. Ons transportmanagementsysteem, dat u kunt kopen, huren of afneemt als cloudoplossing, gaat veel verder het plannen van ritten.

Wat denkt u van transportsoftware met (digitaal) factureren met slechts één druk op de knop? De gewerkte uren van uw chauffeurs al gedurende het transport via hun smartphone icoon vrachtwagen en busje automatisch in uw TMS, waarbij rekening gehouden wordt met vergoedingen volgens CAO-richtlijnen? Route-optimalisatie en automatische afstandsberekening?

Maar met MendriX transportsoftware regelt u bijvoorbeeld ook emballageregistratie, de volledige administratie van uw wagenpark, handtekeningen voor aflevering via de smartphone én levertijden per mail of sms waarmee u de service naar uw klanten verhoogt en uw afdeling Planning ontlast.

www.mendrix.nl/oplossingen/transportsoftware/

MendriX Mobile

De smartphone als verlengstuk van uw logistieke kantoorautomatisering, het klinkt zo simpel. En dat is het ook! Onze app voor iOS, Android en Windows Phone op de smartphone van chauffeurs maakt dure boordcomputers voor transport of koerier overbodig. Met één klik inzicht in orders, foto’s maken, barcodes scannen en de handtekening van de eindklant, gewoon op het scherm van de smartphone. En in uw transport management systeem.

www.mendrix.nl/oplossingen/mendrix-mobile/

Contact

Bisonspoor 3002
3605 LT Maarssen
0346 290700

Opgericht in 2004
FTE: 11 tot 20

Ranking

Type software

  • Transport Management (TMS)

Sector

  • Transport & Logistiek

Gevestigd in

  • Nederland