Terug

Mercash

Mercash is een kennisorganisatie gespecialiseerd in HRM en salarisverwerking. Met Microsoft Dynamics NAV als basis platform heeft Mercash software modules ontwikkeld voor Salaris-, HRM, en Afwezigheidadministratie. De specialisten van Mercash adviseren middelgrote tot grote organisaties hoe de bedrijfsprocessen op hun personeelsafdeling geoptimaliseerd kunnen worden, met behulp van onze software modules.

Producten

Self Service

Uw medewerkers zijn er aan toe. Uw organisatie is er aan toe. Neem de volgende logische HR-stap: Self Service voor managers en medewerkers van Mercash.

Invoering betekent een kostenbesparing; uw HR-werkprocessen van ziekmelden, verlof aanvragen tot declareren verlopen digitaal en efficiënter. Veelvoorkomende HR-processen worden op dezelfde, uniforme wijze verwerkt. HR-medewerkers hoeven minder gegevens in te tikken (dus minder kans op fouten bij invoer)

Het gebruik van smartphones, tablets en laptops is tegenwoordig voor bijna iedereen vanzelfsprekend en uw medewerkers en managers willen graag vanaf deze apparatuur hun dagelijkse werk kunnen regelen. Laat hen zelf hun HR-zaken regelen met Mercash Self Service.

Wijzigingen in zijn persoonlijke gegevens, vakantie aanvragen, urenregistratie, dat hoeft niet meer afzonderlijk opnieuw te worden ingevoerd. Via overzichtelijke schermen kan uw medewerker de juiste informatie gemakkelijk online doorgeven. De slimme workflows zorgen dat het online formulier automatisch bij de juiste persoon terechtkomt. Wel zo efficiënt en gemakkelijk.

www.mercash.nl/self-service-voor-managers-en-medewerkers/

Managementinformatie

Actuele managementinformatie, business intelligence, is voor elke organisatie noodzakelijk voor een strakke bedrijfsvoering. Met de flexibele oplossingen van Mercash / Microsoft Dynamics kunt u van eenvoudige zoekopdrachten tot complexe rapportages samenstellen.

Voor veel rapportages heeft u snel de resultaten nodig. Met de Quick Cube Rapporten gebruikt u managementinformatie met voorgedefinieerde overzichten. Standaard zijn er met kruistabellen analyses mogelijk op onder meer FTE-rapportage, in- en uitdienstreding, verzuimgegevens en looncomponenten. De aanwezige rapporten kunt u eenvoudig en snel aanpassen of uitbreiden.

Voor uitgebreide overzichten én geavanceerde analysemogelijkheden gebruikt u Rapportage Dashboard. Met de module Dashboard definieert u zelf de KPI’s (keyperformance indicatoren) voor uw organisatie. De gebruikersvriendelijke interface maakt het mogelijk op eenvoudige wijze complexe analyses samen te stellen. U kunt what-if-scenario’s, en andere BI-opties uitvoeren, en uw HR- en salarisgegevens uitbreiden naar andere gegevensbronnen in de database.

www.mercash.nl/management-informatie/

Mercash HRM

Haal meer uit Microsoft Dynamics NAV met Mercash HRM; de HR-oplossing die uw mensen verbindt. Medewerkers bepalen het succes van een organisatie. Hun vaardigheden, kennis en productiviteit zorgen immers voor uw ondernemingsresultaten. Met actuele HR-informatie voor handen, neemt u bovendien sneller strategische beslissingen. Kom een stap dichter bij uw succes met Mercash HRM.

In een wereld van de toenemende wet- en regelgeving rond werk en flexibilisering van de arbeidsverhoudingen wilt u uw HR-processen zo eenvoudig mogelijk houden. Tenminste aan de ene kant. Aan de andere kant heeft u voor uw strategische HR-beslissingen heldere HR-rapportages en HR-cijfers nodig. Mercash Human Resource Management (Mercash HRM) is de kant-en-klare, geïntegreerde HR-software die u als module simpelweg koppelt aan uw Microsoft Dynamics NAV. Eenvoudig en toch rijk.

Van instroom-, doorstroom en uitstroom; uw routinematige HR-processen en taken worden via handige workflows automatisch en efficiënt verwerkt. Dat maakt veel administratieve werkzaamheden overbodig. Zeker als u uw medewerkers en managers rechtstreeks toegang geeft met Employee Self Service (ESS) en Manager Self Service (MSS).

Mercash HRM vormt het kloppend hart van uw HR-administratie. Gegevens die u hier invoert werken direct door in uw ERP Microsoft Dynamics NAV. En omgekeerd. Eén keer invoeren en de gegevens zijn overal up to date. Toegang en autorisatie zijn vanzelfsprekend tot in detail beheersbaar.

www.mercash.nl/hrm/

Salaris

Uw salarisverwerking is een van de onderdelen in uw bedrijfsvoering die voorspelbaar en correct moet zijn. Met onze salarissoftware lukt u dat.

De flexibele opbouw van Mercash Salaris biedt u alle gewenste voordelen. Alle regelingen in uw organisatie kunt u met onze HR- en salarissoftware toepassen. Voorbereidingen op wijzigingen in wet- en regelgeving hoeft u niet meer te treffen; onze salarisoplossing voert deze automatisch door.

Mercash Salaris werkt met een helder en efficiënt uitgangspunt. Op vier niveaus kunt u regelingen of waarden ingeven: globaal, bedrijven, werknemers of dienstverbanden. Een extra niveau aanbrengen, bijvoorbeeld per afdeling of op kostenplaats, is ook mogelijk. Een regeling op het hoogste niveau werkt voor iedereen door, tenzij u op een ander niveau een afwijkende regeling of waarde opgeeft. Door deze slimme aanpak blijft invoer per medewerker tot het minimum beperkt.

De salarissoftware is gemaakt voor úw dagelijkse salarispraktijk. Heeft u medewerkers met meerdere dienstverbanden? Mercash Salaris verwerkt ze effectief. Maximering basisuurloon voor bijvoorbeeld ziekengeld ort of ziekengeld meeruren? Vanzelfsprekend mogelijk. Meeruren overwerk, ziekte-uren in verschillende percentages, reiskosten met belaste én onbelaste vergoeding? Het is geen probleem met Mercash Salaris.

www.mercash.nl/salaris/

Contact

Geldelozeweg 31
1625 NW Hoorn
0229 282161

Opgericht in 2000
FTE: 21 tot 50

Type software

  • Human Resource Management (HRM)

Sector

  • Niet-sectorspecifiek

Gevestigd in

  • Nederland