Terug

NederCare (Avinty)

NederCare is een bevlogen familiebedrijf. We delen met elkaar de ambitie dat onze klanten bewijsbaar betere zorg leveren omdat ze het ECD/EPD van NederCare gebruiken.

Al onze medewerkers hebben een “zorghart” en velen zijn hun carrière gestart bij een van onze klanten. De kennis hoe een ECD/EPD de dagelijkse werkzaamheden optimaal ondersteunt is daarmee ruimschoots aanwezig.

 

Producten

Elektronisch cliëntendossier (ECD)

De visie achter ons ECD is dat de cliënt mede-eigenaar wordt van zijn of haar dossier. Dit is een geleidelijk proces waarbij een eerste stap wordt gevormd door het delen van cruciale informatie via een cliëntenportaal. In vervolgstappen krijgt de cliënt en zijn/haar verwanten steeds meer mogelijkheden om zelf informatie aan het dossier toe te voegen en te delen. Uiteindelijk komt de cliënt met het dossier ‘onder de arm’ naar de zorgaanbieder en neemt dit weer mee na de behandeling.

Het ECD van NederCare ondersteunt het volledige primaire proces van zorgaanbieders voor zowel registratieve als zorginhoudelijke taken. Onderdeel hiervan is het registeren en volgen van de ondersteuning. Care4 ondersteunt alle financieringsvormen en zorgt ervoor dat de complexiteit van de financiering is afgeschermd voor de hulpverlener.

www.nedercare.nl/elektronisch-clientendossier/

Elektronisch patiëntendossier (EPD)

De visie achter ons EPD is dat de patiënt mede-eigenaar wordt van zijn of haar dossier. Dit is een geleidelijk proces waarbij een eerste stap wordt gevormd door het delen van cruciale informatie via een patiëntenportaal. In vervolgstappen krijgt de patiënt en zijn/haar verwanten steeds meer mogelijkheden om zelf informatie aan het dossier toe te voegen en te delen. Uiteindelijk komt de patiënt met het dossier ‘onder de arm’ naar de zorgaanbieder en neemt dit weer mee na de behandeling.

Het EPD van NederCare ondersteunt het volledige primaire proces van zorgaanbieders voor zowel registratieve als zorginhoudelijke taken. Onderdeel hiervan is het registeren en volgen van de behandeling en medicatie. Daarnaast is een EVS koppeling beschikbaar. Care4 ondersteunt alle financieringsvormen en zorgt ervoor dat de complexiteit van de financiering is afgeschermd voor de hulpverlener.

De zorg heeft daarmee gereedschap in handen dat de dagelijkse werkzaamheden op een eenvoudige en prettige manier ondersteunt. Lage administratieve druk en optimale ondersteuning van de kwaliteit van zorg zijn daarbij de hoekstenen van het EPD.

Het management heeft met dit EPD gereedschap dat transparantie geeft in de (verantwoording van de) resultaten van de organisatie. Uiteraard ondersteunt het EPD alle financieringsvormen op een geïntegreerde wijze.

www.nedercare.nl/elektronisch-patientendossier/

Contact

Lunet 10A
3905 NW Veenendaal
0318 500449

Opgericht in 1995
FTE: 21 tot 50

VC

Type software

  • Customer Relationship Management (CRM)
  • Document Management

Sector

  • Zorg

Gevestigd in

  • Nederland