Terug

Netaspect Software

Netaspect is de leverancier van de verzekeringsadministratiesoftware Certigo. Certigo is voor verzekeringsorganisaties die de behoefte hebben om permanent veranderingen te kunnen doorvoeren in haar verzekeringsproducten, diensten, distributiekanalen en administratievoering zonder belemmerd te worden door de software.

Gedreven door onze vroegere ervaringen met web development projecten voor verzekeraars weten we als geen ander wat het belang is van een goed ontworpen en moderne verzekeringsadministratie. We hebben daarom de kans gegrepen om met een ambitieus en getalenteerd development team een volledig van de grond af opnieuw ontwikkelde software suite te realiseren.

Wij zijn hierdoor de leidende software vendor voor adaptieve verzekeringsadministratie software geworden, van online channel tot interne verwerking.

Product

Certigo

Certigo is een geïntegreerde suite van modulaire oplossingen voor de verzekeringsadministratie van schade- en inkomensverzekeraars. De drie hoofdmodules zijn Certigo Policy, Certigo Claims en Finance, die elk ook afzonderlijk te implementeren zijn. De channels omvatten de dashboards voor interne medewerkers op basis van SharePoint technologie. Tussenpersonen en consumenten maken gebruik van portalen, per channel instelbaar en door web marketeers te beheren. De basis bevat de gedeelde functionaliteit voor relaties, verzekeringsproductbeheer, document management en business intelligence. Het nieuwe verzekeren wordt met Certigo werkelijkheid.

www.netaspect.nl/software.aspx

Contact

Westbroek 39
4822 ZX Breda
076 3333500

Opgericht in 1996
FTE: 11 tot 20

Type software

  • Analytics & Business Intelligence (BI)
  • Business Process Management (BPM)
  • Customer Relationship Management (CRM)
  • Document Management

Sector

  • Verzekeraars

Gevestigd in

  • Nederland