Terug

Offective

Offective levert een totaaloplossing tegen een laag maandbedrag, online in de cloud. De totaaloplossing bestaat op dit moment uit meerdere modules zoals relatiebeheer, taakmanagement, verkoop, inkoop, facturatie, product-/voorraadbeheer, boekhouden, projecten, personeelsbeheer, kwaliteitsmanagement en klachtenmanagement. De modules kunnen los van elkaar worden gebruikt, echter zodra meerdere modules worden gebruikt zijn deze ook onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Volgende modules om de processen binnen een organisatie nog breder te ondersteunen zijn in ontwikkeling.

Product

Offective

Uw financiële administratie gaat niet verloren bij een brand, inbraak, schade of calamiteit! Met Offective heeft u ook niet de zorgen of uw pc, server of netwerk wel blijft draaien en heeft u al helemaal geen last van grote investeringen voor nieuwe hardware of voor het administratieprogramma.

- Online administratie programma
- Back-up goed geregeld
- Geen kosten voor hardware (server of pc)
- 24/7 veilig bereikbaar

De applicatie van Offective is ontwikkelt met de meest vernieuwende Mendix techniek. Mendix is leverancier van het platform waarop Offective is ontwikkeld. Mendix is de legodoos waar de administratieve software van Offective mee is gebouwd.

Mendix is al jarenlang één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland en leverancier van de nieuwste technieken op het gebied van softwareontwikkeling. Offective is er dan ook trots op partner van Mendix te zijn. Met dit partnership bieden wij onze klanten niet alleen een abonnement op onze administratiesoftware maar ook een abonnement op continue innovatie.

Één van de voordelen van uw online administratie programma met Offective is het hiervoor benoemde partnership. Wij zijn open en transparant voor wat betreft de veiligheid van de applicatie.

- Geschikt voor elke branche
- Geschikt voor elke ondernemer
- Geschikt voor elke bedrijfsvorm
- Geschikt voor elke locatie

Van al uw data binnen uw online administratie software wordt 3 maal per dag een complete back-up gemaakt. Het is ook eenvoudig mogelijk gemaakt dat elke gebruiker een auditfile kan downloaden. Deze file omvat alle financiële data van een administratie en voldoet aan een format welke in Nederland wordt ondersteund door de meeste software leveranciers. Deze file kunt u downloaden, bewaren en zelfs mee overstappen naar een andere aanbieder van een administratiepakket.

Los van de veiligheid is de hardware ook een belangrijk issue. Voor uw online administratie heeft Offective deze zorg totaal uitbesteed aan de partner Mendix. De hardware wordt 24/7 gemonitord, afwijkingen worden direct geregistreerd.

Elke hardware kan echter problemen gaan opleveren en is op enig moment toe aan vervanging of uitbreiding. Wij garanderen dan ook geen uptime van 100%, gemiddeld is de totale uitval op jaarbasis niet meer dan 60 minuten. Vanzelf wordt onderhoud aan de servers meestal uitgevoerd op momenten met de minste gebruikers.

Met Offective bieden wij de gebruiker van ons administratiepakket zoveel mogelijkheden dat dit past in 95% van de branches. De gebruiker kan naar wens en behoefte op elk moment modules aan of uitschakelen. Meer vrijheden worden geboden door het aanmaken en autoriseren van administraties en gebruikers. Binnen één account kunt u zelfs van meerdere bedrijven tegelijk de administratie voeren en wisselen van het ene naar het andere bedrijf.

De beschikbare modules hebben elk hun eigen charmes en mogelijkheden, veel intelligentie is ingebouwd waarvan u kunt profiteren. De applicatie is bijzonder gebruiksvriendelijk, de interface is fris en overzichtelijk. Binnen de applicatie staat uw klant centraal, de modules CRM systeem en Verkoop zijn dan ook twee belangrijke en ver ontwikkelde modules met bijzonder veel mogelijkheden.

www.offective.nl/online-administratie-software/

Contact

Veersedijk 59
3341 KK Hendrik Ido Ambacht
0180 701064

Opgericht in 2011
FTE: 11 tot 20

Type software

  • Accounting & Finance
  • Customer Relationship Management (CRM)
  • Human Resource Management (HRM)

Sector

  • Niet-sectorspecifiek

Gevestigd in

  • Nederland