Terug

OmniHis

Onder het motto “van, voor en door huisartsen” maakt OmniHis sinds 1990 software voor de huisartsenpraktijk. De applicatie OmnihisScipio wordt dagelijks ingezet door meer dan 1.000 artsen, assistentes en praktijkondersteuners in Nederland. Met OmniHisScipio stroomlijnen de praktijken de vele aspecten van hun bedrijfsvoering waaronder agenda, berichtenverkeer met specialisten, consultregistratie, dossiers, planning, recepten, koppeling met verschillende zorgsystemen en meer.

De OmnihisScipio software draait zowel op OS X en Windows en integreert naadloos met de geldende standaarden waaronder de koppeling met het landelijk schakelpunt (LSP).

Product

OmniHis Scipio

OmniHis B.V. heeft begin 2007 een nieuw huisartsinformatiesysteem (HIS) op de markt gebracht: OmniHis Scipio. Scipio is platform-onafhankelijk, waardoor u zelf een keuze kunt maken voor een besturingssysteem als Windows of Macintosh.
OmniHis Scipio is uitermate geschikt voor moderne communicatie, voor ketenzorg en flexibel declareren, voor SBV-Z-diensten en voor het werken met de UZI-pas. Aansluiting op het Landelijk EPD is ook mogelijk.

OmniHis Scipio voldoet aan alle eisen die door de overheid aan een Goed Beheerd Zorgsysteem (GBZ) worden gesteld. Omdat OmniHisScipio met goed gevolg de XIS-type herkwalificatie van Nictiz/VZVZ heeft behaald kan en mag worden aangesloten op het landelijk EPD.

www.omnihis.nl/content/scipio-produktinformatie

Contact

Kaap Hoorndreef 30
3563 AT Utrecht
0900 6664447

Opgericht in 1990
FTE: 21 tot 50

Type software

  • Kennis & Communicatie

Sector

  • Zorg

Gevestigd in

  • Nederland