Terug

Payt

8.000+ klanten, van zzp’er tot multinational, kiezen voor debiteurenbeheer van Payt. Payt is dé tool voor debiteurenbeheer en incasso. Eenvoudig en doeltreffend. Krijg sneller betaald met de diensten van Payt.

Met het online debiteurenbeheer van Payt verstuurt u de facturen en herinneringen van uw organisatie automatisch en wordt de correspondentie met uw klanten vergemakkelijkt. U bepaalt zelf de doorlooptijd van de facturen, die uw klanten bovendien gemakkelijk en snel kunnen voldoen via iDEAL. Doordat Payt te koppelen is met bijna 650 pakketten, kunnen we nagenoeg altijd snel van start.

Product

Payt

Payt automatiseert uw debiteurenbeheer en incassozaken. Dat doen we door de factuurgegevens uit uw boekhoudpakket te genereren en de facturen vervolgens automatisch naar uw klanten te versturen. Om dat te realiseren, is onze software met meer dan 600 verschillende boekhoud- en administratiepakketten te koppelen.

Via de koppeling met uw boekhoudpakket, weet het platform of uw klant de factuur heeft betaald binnen de door u gestelde betaaltermijn. Is dat niet het geval, dan stuurt Payt geautomatiseerd herinneringsfacturen. Ook kan Payt uw klant via sms, telefonisch of per brief herinneren aan de openstaande vordering, om er zeker van te zijn dat we er alles aan hebben gedaan om de debiteur te bereiken.

Als blijkt dat uw klant de factuur na herhaaldelijk herinneren niet heeft voldaan, loopt het facturatieproces over in een geautomatiseerd minnelijk incassotraject. Gedurende dit traject wijst Payt uw klant op verschillende manieren en meerdere momenten op de openstaande vordering. U hoeft uw klanten niet meer na te bellen; Payt voorkomt dat openstaande facturen uw klantrelatie verstoren.

payt.nl/zo-werkt-het/

Contact

Ubbo Emmiussingel 21
9711 BB Groningen
085 0021960

Opgericht in 2012
FTE: 11 tot 20

Ranking

Type software

  • Accounting & Finance

Sector

  • Niet-sectorspecifiek

Gevestigd in

  • Nederland