Terug

Payt

payt debiteurenbeheer

Payt is het grootste debiteurenbeheerplatform van Nederland. Onze uitdaging is om het debiteurenbeheer van uw organisatie persoonlijker, efficiënter en effectiever te maken. Dat doen we door het debiteurenproces te automatiseren, zonder daarbij het belang van persoonlijk contact tussen klant en debiteur uit het oog te verliezen. Payt bewijst dat facturen betaald krijgen gemakkelijker, effectiever en sneller kan.

Voordelen van Payt

  • Payt heeft sterke koppelingen met Unit4 en Exact Online
  • Gebruiksvriendelijk, snel en gemakkelijke software
  • Overzichtelijk en sterke automatisering

Product

Payt

Payt automatiseert uw debiteurenbeheer en incassozaken. Dat doen we door de factuurgegevens uit uw boekhoudpakket te genereren en de facturen vervolgens automatisch naar uw klanten te versturen. Om dat te realiseren, is onze software met meer dan 600 verschillende boekhoud- en administratiepakketten te koppelen.

Via de koppeling met uw boekhoudpakket, weet het platform of uw klant de factuur heeft betaald binnen de door u gestelde betaaltermijn. Is dat niet het geval, dan stuurt Payt geautomatiseerd herinneringsfacturen. Ook kan Payt uw klant via sms, telefonisch of per brief herinneren aan de openstaande vordering, om er zeker van te zijn dat we er alles aan hebben gedaan om de debiteur te bereiken.

Als blijkt dat uw klant de factuur na herhaaldelijk herinneren niet heeft voldaan, loopt het facturatieproces over in een geautomatiseerd minnelijk incassotraject. Gedurende dit traject wijst Payt uw klant op verschillende manieren en meerdere momenten op de openstaande vordering. U hoeft uw klanten niet meer na te bellen; Payt voorkomt dat openstaande facturen uw klantrelatie verstoren.

www.dutchsoftware.nl/go/payt

Contact

Ubbo Emmiussingel 21
9711 BB Groningen
085 0021960

Opgericht in 2013
FTE: 21 tot 50

Ranking

Type software

  • Accounting & Finance

Sector

  • Niet-sectorspecifiek

Gevestigd in

  • Nederland