Terug

Pink Web Applications (Visma)

Zie ons als bouwers. Uitvinders. Echte ondernemers. Met een eeuwig we-zijn-gisteren-pas-begonnen-gevoel. De productcategorie die we ontwikkelen en verkopen – innovatieve klantportalen voor accountants en andere dienstverleners – kan businessmodellen ontwrichten. Jonge honden? Klopt, maar vergis je niet: we zijn al ruim tien jaar marktleider, met unieke kennis en ervaring. Ook zeer grote concerns werken met onze oplossingen, die non-stop in ontwikkeling zijn.

Product

Client Online

De kracht van Client Online zit in de bijdrage aan een efficiënte en geautomatiseerde inrichting van informatie- en communicatieprocessen. Specifiek die processen tussen het kantoor, de door hen gebruikte software, zijn cliënten en uitvragende partijen, zoals de Belastingdienst, KvK en banken. Ook zit de kracht in de ondersteuning van de professional bij het delen van zijn kennis op het juiste moment bij de juiste cliënt: proactief, tijdig en op de toekomst gericht. Daarmee helpen we de professional zijn rol optimaal in te vullen, om zijn cliënt te laten presteren naar het beste van zijn kunnen.

Client Online biedt meerdere uitgebreide modules aan, waaronder Accordering Online, Dossier Online, Formulier Online, Single SignOn, Actueel Online, en Factuur Online.

www.pinkweb.nl/clientonline/

Contact

Grote Spui 39
3813 EZ Amersfoort
033 7501334

Opgericht in 2002
FTE: 21 tot 50

Type software

  • Kennis & Communicatie

Sectoren

  • Financiële dienstverlening
  • Zakelijke dienstverlening

Gevestigd in

  • Nederland