Terug

PinkRoccade Healthcare (TSS)

Wij geloven dat een goede informatie-uitwisseling en werkelijke dialoog tussen zorgvragers en zorgprofessionals en tussen zorgprofessionals onderling, een omgeving creëert die de juiste zorg en zorgbeleving bij de zorggebruiker brengt. Wij maken die omgeving intelligent en dragen zo bij aan een adequate en betaalbare zorg in de 21e eeuw. Wij beschouwen het als onze verantwoordelijkheid als marktleider in de zorg om samen met alle partijen de veranderende behoeften in de zorg te verkennen. Daardoor ontstaan ideeën over de toekomst van de zorg die de waarde ervan vergroten.

PinkRoccade Healthcare vernieuwt dienstverlening in de zorg door het creëren van naadloze verbindingen tussen mensen, inzichten, capaciteiten en systemen. Wij ontwikkelen, leveren en onderhouden softwareproducten in co-creatie met de zorgsector en met operational partnership als uitgangspunt.

PinkRoccade Healthcare is onderdeel van Total Specific Solutions, de grootste vertical market software onderneming in de Benelux, bestaande uit specialistische bedrijven voor een aantal marktsectoren. In de zorgsector is TSS-onderneming PinkRoccade Healthcare de grootste softwarepartner.

Producten

Bomas

Bomas is de boekhoudoplossing die wij specifiek ontwikkelden voor de gezondheidszorg. In deze oplossing hebben wij onze jarenlange kennis verwerkt van zorg én ICT. En met succes: inmiddels gebruiken ruim 200 organisaties Bomas voor hun financiële gegevensverwerking en rapportages.

U wilt vertrouwen op uw financiële systeem, betrouwbaarheid is van levensbelang voor uw organisatie. Bomas biedt die zekerheid. Bomas is modulair opgebouwd en is precies afgestemd op uw wensen. De basismodule is ideaal voor uw groot- en subgrootboek administratie voor wel 99 bedrijven met 5 gelijktijdige gebruikers. Vanuit deze startpositie kunt u kiezen voor aanvullende modules.

Bomas is volledig geïntegreerd: mutaties legt u eenmaal vast en deze worden dan automatisch verwerkt in alle administraties waarvoor ze relevant zijn. Bovendien sluit Bomas naadloos aan op de andere oplossingen van PinkRoccade Healthcare, bijvoorbeeld op ProCare dat uw inkoopbeleid efficiënter inricht.

Met Bomas houdt u grip op uw financiële administratie. Samen met u kijken wij naar kansen en mogelijkheden om het financiële proces binnen uw organisatie nog beter in te richten. De ervaring die we opdeden in samenwerking met zorgorganisaties, gebruiken we om Bomas aan te laten sluiten op uw wensen en ambities.

Wilt u het beheer uit handen geven? Kies dan voor Bomas in de Pink Private Cloud. PinkRoccade Healthcare voert de updates uit waardoor u altijd de laatste versie van het boekhoudoplossing heeft. Ook over het maken van back-ups of het aanschaffen van nieuwe hard- en software heeft u geen zorgen meer. Het beheer van de software wordt in de Pink Private Cloud veiliger en makkelijker voor u.

www.pinkroccade-healthcare.nl/oplossingen/bomas/

CareCTRL

CareCTRL is dé ERP-oplossing die alle bedrijfsprocessen binnen een zorgorganisatie met elkaar verbindt. CareCTRL is specifiek gemaakt voor de zorg en gebaseerd op SAP. De oplossing is snel te implementeren. U realiseert procesoptimalisatie, efficiëntere bedrijfsvoering en een betere dienstverlening.

CareCTRL is een integrale oplossing voor advies, software, implementatie en beheer. Eenmaal opgeleverd, bent u verzekerd van betere en optimale processen. CareCTRL beslaat alle vitale processen:
- Financiën & Control
- Inkoop & Logistiek
- Personeel & Organisatie
- Salaris
- Service & Onderhoud
- Milieu & Veiligheid

PinkRoccade Healthcare garandeert met CareCTRL dat processen optimaal verlopen. Met deze oplossing kiest u voor continuïteit en efficiëntie. Bovendien vergroot deze oplossing de samenhang binnen uw organisatie. En dat geeft nieuwe energie bij uw medewerkers.

CareCTRL bevat alle mogelijkheden die de SAP-software zo succesvol maakt, aangevuld met onze kennis en ervaring. Onze aanpak garandeert dat u binnen een afgesproken periode en budget een bedrijfsklare ERP-oplossing heeft. Dat kan dankzij een duidelijke methodologie, voorgedefinieerde functionaliteit, geconfigureerde instellingen, bedrijfsklare handleidingen en natuurlijk een ervaren projectteam dat uw gebruikers coacht en begeleidt.

Wij begrijpen hoe uw zorgorganisatie functioneert en bieden daarom altijd een oplossing die met uw organisatie meegroeit. Bovendien profiteert u van ervaringen en best practices met CareCTRL bij andere zorgorganisaties. in de Pink Private Cloud kunnen wij u verder ontzorgen door ook het beheer en onderhoud uit handen te nemen.

www.pinkroccade-healthcare.nl/oplossingen/carectrl/

CuliCart Hospitality

Zorgorganisaties die op gastvrije wijze maaltijden en services bieden aan zorgconsumenten- dat is de gedachte achter CuliCart Hospitality. Patiënten en cliënten krijgen meer regie, meer invloed en eigen inbreng. Daarmee werken we toe naar gezondheidswinst en meer kwaliteit van leven.

PinkRoccade Healthcare geeft u als zorgorganisatie een onderscheidend voordeel. CuliCart Hospitality verbetert uw gastvrijheidsconcepten met optimale service, grote keuzevrijheid en flexibiliteit. Of het nu gaat om roomservice, meals-on-wheels of broodbuffetwagens - uw logistieke voedingsproces wordt volledig geautomatiseerd. CuliCart Hospitality bestaat uit een uitgebreide basismodule die u moeiteloos kunt uitbreiden. De patiënt of cliënt die via de iPad een dinerbestelling invoert voor hem én zijn bezoek? Geen probleem. Met CuliCart Hospitality krijgt de zorgconsument meer regie.

CuliCart Hospitality zorgt voor een patiënt- of cliëntvriendelijke omgeving waarin u als zorgorganisatie toch efficiënt en kostenbesparend kunt werken. Deze oplossing biedt de juiste managementinformatie, zodat u grip houdt op tijd en geld.

PinkRoccade Healthcare brengt de gastvrijheid van uw organisatie op een hoger niveau. Samen met u ontwikkelen wij nieuwe modules voor CuliCart Hospitality. Daarmee komt ook de toegevoegde waarde van gastvrijheidsconcepten steeds beter in beeld. Immers, als de patiënt of cliënt eenvoudig invloed kan uitoefenen op zijn omgeving of genezingsproces, dan komt gezondheidswinst binnen bereik. Juist in dit proces willen wij graag met u aan de slag.

www.pinkroccade-healthcare.nl/oplossingen/culicart-hospitality/

DienstRoosterplanning

U wilt uw medewerkers optimaal inzetten, met als doel: de beste zorg verlenen. Met DRP van PinkRoccade Healthcare kunt u uw personeel efficiënt inplannen en kosten in de hand houden. Bovendien worden medewerkers bij het planningsproces betrokken en krijgen zij meer invloed op hun inzetzetbaarheid. DRP vergroot de tevredenheid van uw personeel én cliënten.

www.pinkroccade-healthcare.nl/oplossingen/drp/

Geniq

De druk om financieel gezond te zijn én tegelijkertijd uw zorg te verbeteren, is hoog en groeit. Daarbij vragen continu wijzigende wet -en regelgeving om aanpassing van uw manier van sturen. Hiervoor heeft u managementinformatie nodig over al uw zorgprocessen die op elk moment aansluit op uw veranderende informatiebehoefte. Zo kunt u slim sturen.

Geniq is de oplossing voor geïntegreerde managementinformatie voor zorgorganisaties. We ontwikkelen deze oplossing samen met onze partners in de zorg. Er zijn specifieke modules beschikbaar voor de segmenten Ziekenhuizen, Care en GGZ.

Geniq biedt u een centraal managementportaal met eenvoudige toegang tot alle kritieke informatie. Een dashboard toont u de resultaten van de processen waar u verantwoordelijk voor bent. Dit dashboard is een weerspiegeling van het stuurmodel dat aansluit bij de strategie van uw organisatie. Middels standaard rapporten kunt u inzoomen op onderliggende details. Gebruiksvriendelijke analysemogelijkheden ondersteunen u bij het beantwoorden van ad-hoc vraagstukken.

Wij ontwikkelen Geniq specifiek voor de zorgsector. Dit doen we met een team dat zowel verstand heeft van techniek als van inhoud. Door co-creatie met onze zorgpartners stemmen wij de oplossing continu af op de veranderende markt. Wij anticiperen hierdoor op ontwikkelingen in de zorg en daardoor blijft u ook bij wijzigende wet- en regelgeving voorzien van juiste informatie.

Geniq is een standaard oplossing met een hoge mate van flexibiliteit. Samen met u stemmen wij de oplossing af op de wensen en inrichting van uw organisatie, zodat de oplossing altijd meegroeit met een veranderende informatiebehoefte. Via een centraal portaal combineert Geniq informatie uit verschillende domeinen en stelt deze op uniforme wijze beschikbaar. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld analyses maken waarin u personeelsinzet afzet tegen geleverde zorg.

Het is mogelijk om binnen de schermen van mijnQuarant of mijnCaress informatie uit Geniq op te roepen. Zo wordt informatie direct en eenvoudig bij de behandelaar gebracht. Wij ontwikkelden ruim 30 koppelingen waardoor we snel aansluiting kunnen maken met uw bronsysteem.

www.pinkroccade-healthcare.nl/oplossingen/geniq/

mijnQuarant

Perfecte ondersteuning in het zorgverleningsproces, dat is het uitgangspunt van het elektronisch patiëntendossier (EPD) mijnQuarant. Dagelijks werken ruim 32.000 zorgprofessionals in de GGZ met mijnQuarant. Het behandelproces en de secundaire processen zijn naadloos geïntegreerd, zodat doelmatige zorg voor de patiënt gerealiseerd wordt.

mijnQuarant is in nauwe samenwerking met GGZ organisaties ontstaan en doorontwikkeld. Het resultaat is een totaalpakket dat zorgprofessionals ondersteunt in het registreren en regisseren van zorg binnen de GGZ. Van dossier tot planning, van indicatie tot declaratie, van computer tot tablet of telefoon: informatie is altijd gemakkelijk en op maat beschikbaar.

mijnQuarant is volledig afgestemd op de specifieke eigenschappen van het behandelproces. Alles is intuïtief ontworpen, zodat een zorgprofessional razendsnel de juiste informatie vindt of kan invoeren. Wij voorzien mijnQuarant steeds van de laatste wet- en regelgeving, waardoor controles direct in het zorgproces worden uitgevoerd. Dit bespaart tijdrovende controles achteraf en voorkomt verrassingen.

Samen met GGZ organisaties verbeteren wij mijnQuarant continu. Innovaties vinden plaats in overleg met Gebruikersvereniging PSYGIS Quarant (GVPQ) om optimale aansluiting met de actuele thema's in de markt te garanderen. De professionals van PinkRoccade Healthcare kennen de GGZ organisaties van binnenuit, al jarenlang. Juist daardoor weten we perfect wat de uitdagingen zijn, nu én in de toekomst.

Wilt u het beheer uit handen geven? Kies dan voor mijnQuarant in de Pink Private Cloud. PinkRoccade Healthcare voert de updates uit waardoor u altijd de laatste versie van uw oplossing heeft. Ook over het maken van back-ups of het aanschaffen van nieuwe hard- en software heeft u geen zorgen meer. Het beheer van de software wordt in de Pink Private Cloud veiliger en gemakkelijker.

www.pinkroccade-healthcare.nl/oplossingen/mijnquarant/

Contact

Fauststraat 3
7323 BA Apeldoorn
055 5999200

Opgericht in 1972
FTE: 101 tot 500

Type software

  • Accounting & Finance
  • Analytics & Business Intelligence (BI)
  • Document Management
  • Enterprise Resource Planning (ERP)
  • Kennis & Communicatie
  • Planning
  • Procurement

Sector

  • Zorg

Gevestigd in

  • Nederland