Terug

Pivoton

Pivoton biedt software voor de administratieve- en commerciële processen in de flexmarkt als SaaS- en PaaS-oplossing en verzorgt de complete backoffice verwerking van urendeclaraties en facturatie. Met 30% van alle uur declaraties bij uitzendbureaus zijn wij marktleider. Alles ondersteund met een adviesrol met een focus op partnership.

Pivoton is een nieuwe naam binnen de flexmarkt. Maar nieuw zijn we allerminst. Voorheen bekend als CTB Flex zetten wij onder een nieuwe naam 25 jaar expertise voort. Met een vernieuwende kijk op hoe de flexmarkt en informatietechnologie zich aan het ontwikkelen zijn en welke IT dienstverlening en -producten daarbij worden gewenst.

Producten

Verloning & Facturatie

Met onze uiterst betrouwbare loonengine kun je rekenen op correcte en tijdige verloning en facturatie. Hierdoor weet je zeker dat de flexkrachten op tijd uitbetaald worden en dat de inleners een correcte factuur ontvangen. Daarbij zorgen wij ook voor het correct en tijdig aanleveren van informatie over de financiële administratie aan externe instanties zoals de Belastingdienst. Er wordt voldaan aan alle relevante wet- en regelgeving (waaronder WAS, WBP en AVG). Onze loonengine is stabiel, betrouwbaar, schaalbaar en biedt een flexibele inrichting.

pivoton.nl/oplossingen/verlonen-factureren/

Kentro Office

Met Kentro Office, de nieuwe generatie frontofficesoftware, worden vestigingsmedewerkers optimaal ondersteund in hun werk. Door het intuïtieve karakter, de proces gestuurde ondersteuning en met de juiste informatie op het juiste moment beschikbaar, kunnen vestigingsmedewerkers efficiënter, nauwkeuriger en prettiger hun werk doen. Bovendien is het met deze applicatie mogelijk om in combinatie met Kentro Konnekt en de volledige ontzorging via de verlonings- en facturatie engine, procesoptimalisatie, en dus een besparing op de operationele kosten te realiseren.

pivoton.nl/oplossingen/kentro-office/

Kentro Konnekt

Met Kentro Konnekt, onze portalenoplossing voor inleners en kandidaten, is de ketenintegratie tussen website en Kentro Office (en daarmee ook verloning en facturering) in een handomdraai gerealiseerd. Geheel in eigen huisstijl kunnen inleners middels het portaal onder andere uren accorderen en facturen inzien. Flexkrachten kunnen reageren op vacatures, hun profiel bijhouden, uren invoeren en inzien, en salarisstroken bekijken. Met Kentro Konnekt 24/7 in contact met flexkrachten en inleners.

pivoton.nl/oplossingen/kentro-konnekt/

Best of Breed - Koppelpartijen

Wij geloven in keuzevrijheid in IT-oplossingen. Daarom zorgen wij ervoor dat onze software koppelt met een breed scala aan andere software pakketten. Daarbij kun je denken aan BI-tooling, ATS, plansystemen en financiële pakketten.

pivoton.nl/over-pivoton/

Contact

Keesomstraat 28-30
6716 AB Ede
0318 670450

Opgericht in 2014
FTE: 51 tot 100

Type software

  • Human Resource Management (HRM)

Sector

  • Staffing

Gevestigd in

  • Nederland