Terug

Procurios

Eigenwijs zijn we zeker. We weten het beter. In ieder geval als het gaat om het ontwikkelen van slimme oplossingen voor online marketing, e-commerce, collaboration of een willekeurige combinatie ervan. Gelukkig voor u, dan weet u dat u op onze kennis en ervaring kunt bouwen.

Procurios ontwikkelt de webapplicaties van morgen. De naam Procurios betekent: “verder vooruit kijken”. Dat heeft alles te maken met het bereiken van doelen. Dat is ons doel. Slimme oplossingen maken waarmee u slimmer uw doelen kunt bereiken.

Product

Procurios Webplatform

Procurios ontwikkelt webapplicaties, cloudsoftware. Alle applicaties die wij ontwikkelen vormen een platform, het Procurios Webplatform.

Het Procurios Webplatform is niet zomaar een verzameling functionaliteit. Het is geïntegreerd. Dat betekent dat alle onderdelen (modulen) samenwerken. Wat u in de ene module opslaat, kunt u of uw collega's in de andere modulen gebruiken. Informatie is daarmee voor iedereen eenvoudig beschikbaar, actueel en is niet meer verspreid over allerlei losstaande softwarepakketten.

Het Procurios Webplatform bestaat uit meer dan 100 generieke modulen. Het is daarmee voor vele toepassingen geschikt. We bedienen honderden klanten in ruim 10 branches, profit en non-profit. Geen enkele klantoplossing is hetzelfde, toch maken ze allemaal gebruik van dezelfde modulen.

www.procurios.com/product

Contact

Hoefzijde 3
3961 MX Wijk bij Duurstede
0343 596040

Opgericht in 2001
FTE: 21 tot 50

Type software

  • Content Management (CMS)
  • Customer Relationship Management (CRM)
  • Kennis & Communicatie

Sector

  • Niet-sectorspecifiek

Gevestigd in

  • België
  • Nederland