Terug

Pylades

Pylades is sinds 1986 met succes actief als integrale dienstverlener op het gebied van informatietechnologie. De kennis van de markt, de expertise van onze medewerkers en de efficiëntere implementaties van ICT-oplossingen liggen hieraan ten grondslag. Microsoft Dynamics AX, Microsoft Dynamics CRM, Microsoft Sharepoint, Business Intelligence, ICT-infrastructuren en software-development zijn onze kerncompetenties. Als Microsoft Gold Partner staan voor Pylades excellente kwaliteit en zekerheid voorop. Door permanente educatie van medewerkers, waarbij persoonlijke ambities en bedrijfsdoelstellingen voorop staan, een ruime ervaring met implementaties van informatiesystemen bij ondernemingen van enkele tot duizenden medewerkers, activiteiten in allerlei branches en effectieve communicatie met betrouwbare leveranciers, is Pylades nationaal én internationaal steeds uw businesspartner bij uitstek.

Pylades beschikt ook over de juiste expertise om een goed en gefundeerde hardware en software sizing op maat voor u te maken. U heeft altijd een betrouwbare configuratie met uitgebreide service en support van wereldformaat.

Product

Pylades Dynamics AX/CRM Connector

Pylades is sinds jaar en dag dé Microsoft platform integratie specialist. Voor de integratie tussen Dynamics AX en Dynamics CRM maakte Pylades gebruik van de gangbare data integratiesoftware en -oplossingen. Tijdens het gebruik van deze software in implementatie trajecten stuitte Pylades op een aantal nadelen. Naast de dure aanschaf, is meestal veel kennis nodig van de integratiesoftware zelf en daarnaast ook van Dynamics AX en Dynamics CRM. Voor het realiseren en het beheer van een integratie tussen Dynamics AX en Dynamics CRM was daarom veel geld en inzet van verschillende resources benodigd. Een ander nadelig resultaat was ook een lange doorlooptijd. Pylades heeft de betaalbare Dynamics AX/CRM Connector ontwikkeld omdat deze eenvoudig in gebruik is en waarvoor alleen beperkte Microsoft Dynamics AX kennis benodigd is.

www.pylades.com/oplossingen/pylades-ax-crm-connector.aspx

Contact

Anna Horstinkstraat 1
1382 MN Weesp
0294 490055

Opgericht in 1986
FTE: 101 tot 500

VC

Type software

  • Customer Relationship Management (CRM)
  • Enterprise Resource Planning (ERP)

Sectoren

  • Groothandel
  • Ledenorganisaties
  • Retail
  • Transport & Logistiek
  • Zakelijke dienstverlening

Gevestigd in

  • Nederland