Terug

Quantaris (TSS)

Quantaris is een succesvolle dienstverlener op het gebied van notariële software die sinds 1992 de notarismarkt ondersteunt bij het optimaliseren van al haar ICT processen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van in eigen beheer ontwikkelde software: Quantaris Beheer & Informatie Systeem. Met 20 enthousiaste medewerkers zorgen wij ervoor dat ruim 2.500 werkplekken in het notariaat werken met de bedrijfsoplossing van Quantaris. De verschillende disciplines die binnen de organisatie van Quantaris vertegenwoordigd zijn bieden u bovendien blijvende continuiteit en doorontwikkeling van de software. Behalve de eigen organisatie heeft Quantaris een omvangrijk netwerk van partners die voor u specialistische diensten kunnen aanbieden.

Producten

Qu-BIS

Qu-BIS, of voluit Quantaris Beheer en Informatie Systeem, is hét software pakket voor de moderne notariële bedrijfsvoering. Alle gegevens die nodig zijn om een compleet dossier te vormen worden gestructureerd opgeslagen en zijn per direct beschikbaar om op interactieve wijze de akte voor uw klant samen te stellen. Qu-Bis is gebaseerd op de marktstandaarden binnen de automatisering en biedt u daardoor een waarborg van een stabiel en efficiënt werkend systeem dat mee kan groeien met de veranderende omstandigheden van het notariaat. Quantaris hanteert het standpunt dat gegevens eenmalig worden vastgelegd om vervolgens meermalen gebruikt te worden. Dit voorkomt dubbele invoer en draagt bij aan een hogere efficiency!

Qu-BIS stroomlijnt alle administratieve processen en geeft u op ieder gewenst moment inzicht in de performance van uw organisatie. Uitgebreide overzichten op het gebied van het onderhanden werk, de geschreven en gedeclareerde uren, de produktiviteit van uw medewerkers zijn standaard beschikbaar binnen Qu-BIS. Vanzelfsprekend voldoet Qu-BIS aan de eisen van het Bureau Financieel Toezicht.

Qu-BIS vormt een onmisbare schakel binnen de keten van notariële automatisering. Qu-BIS heeft integraties met het ECH, KIK van het Kadaster, het Curatele- en Insolventieregister en het GBA. Bovendien heeft Qu-BIS de mogelijkheid om adressen en rechtspersonen op te halen en in te lezen binnen de dossieradministratie met Qu-Integratie

www.quantaris.nl/

Qu-Word

Een goed functionerende documentproduktie is een absolute must in het Notariaat. Binnen de modules van Qu-Word kunt u zelf keuzes maken welke manier van werken het best bij uw organisatie past. Wilt u werken met intelligente aktemodellen of automatisch een aandeelhoudersregister laten samenstellen, met Qu-Word is dat geen probleem. De complete notariële akteafwerking, van het aflijnen, compareren tot en met het versturen van akten naar het kadaster rechtstreeks vanuit Qu-Bis, behoort tot de standaardfunctionaliteit van Qu-Word.

Met iDOC (Interactieve Documentgenerator) kiest u voor dé standaard op het gebied van intelligente tekstverwerking. Of het nu gaat om een akte, brief of een aandeelhoudersregister, iDOC voorziet u van een efficiënte produktiemethode. Met een bijbehorend modellenabonnement bent u meteen verzekerd van actuele intelligente modellen op het gebied van hypotheken, leveringen, ondernemingsrecht en het familierecht die direct inzetbaar zijn binnen uw praktijk. iDOC is bovendien voorzien van de mogelijkheid om akten via KIK in te zenden naar het Kadaster. Dit bespaart u tijd en dus kosten.

www.quantaris.nl/

Qu-WebPortal

Met Qu-WebPortal introduceert Quantaris een totaal nieuwe manier van communiceren met uw klant. Qu-WebPortal geeft u de mogelijkheid om rechtstreeks vanuit Qu-Bis informatie aan uw klant te tonen via het Internet. Uw klant kan op het moment dat het hem of haar schikt achter de PC surfen naar uw website om te zien wat de status is van het dossier, hoe de conceptakte eruit ziet en wat er op de nota van afrekening of de declaratie staat. Qu-WebPortal vermindert de druk op uw telefoonverkeer, bespaart u de tijd van het maken en versturen van brieven en vergroot uw service naar uw klantenkring. Qu-WebPortal is per direct te verkrijgen op basis van een abonnement en kan volledig worden ingepast binnen de website van uw kantoor.

Qu-WebOfferte breidt uw systeem uit met een volledig digitaal offerteproces. Belangstellenden die in uw dienstenpakket geïnteresseerd zijn kunnen door middel van een eenvoudig keuzemenu zelf bepalen welke diensten ze geoffreerd willen hebben. Vanzelfsprekend wordt Qu-WebOfferte geheel aangepast aan uw huisstijl en kan het volledig integraal worden ingepast binnen de website van uw kantoor.

Qu-WebOfferte wordt u op basis van een abonnement aangeboden.

www.quantaris.nl/

Integratie en Services

Qu-Bis heeft verschillende integraties, van een integratie met postcodeboeken om adresgegevens op te halen en de kamer van koophandel tot een volledig digitaal dossier met het archiveringssysteem Open Dis. Van ECH tot Dynamic Notary Manager, dé business intelligence tool voor de hedendaagse notariële manager. Van het KIK systeem van het Kadaster tot een met de integratie van het GBA, kortom alles wat een modern notariaat nodig heeft. Quantaris breidt voortdurend de functionaliteit van Qu-Bis uit zodat u verzekerd blijft van een efficient en modern systeem.

www.quantaris.nl/

Contact

Archimedeslaan 21
3439 ME Nieuwegein
030 6005800

Opgericht in 1992
FTE: 11 tot 20

Type software

  • Customer Relationship Management (CRM)
  • Document Management

Sector

  • Financiële dienstverlening

Gevestigd in

  • Nederland