Terug

Rainbow Solutions

Rainbow Solutions is gespecialiseerd in bedrijfssoftware voor twee sectoren: de logistieke dienstverlening en de grafimedia.

Wij combineren diepgaande branchekennis met geavanceerde softwareoplossingen op basis van Microsoft Dynamics NAV, de bedrijfssoftware van Microsoft voor middelgrote ondernemingen. Dertig IT-specialisten helpen klanten dagelijks bij het verbeteren van hun prestaties door de inzet van hoogwaardige technologie en support.

Rainbow Solutions is Microsoft Partner Silver op het gebied van ERP.

Producten

PrintVis

PrintVis is volledig toegespitst op alle specifieke taken en processen binnen prepress, press en postpress. Het pakket heeft een modulaire opbouw en is volledig aanpasbaar aan uw bedrijfsactiviteiten. PrintVis biedt u vervolgens de complete regie over alle fasen van het productieproces - van de eerste offerte tot en met het moment dat de opdracht is gedrukt en aan de klant is geleverd en de financiële afhandeling hiervan.

PrintVis is Cip4 gecertificeerd voor het Job Definition Format (JDF) en het Job Messaging Format (JMF). Hiermee kunnen klanten alle voor JDF/JMF geschikte en compatibele producten en systemen integreren. De oplossing is inzetbaar binnen de volgende disciplines:Vellen-offset, Rotatie-offset, Etiketten, Verpakkingsindustrie, Print/Mail, Pre-press, Afwerking en Digitale drukkers.

www.rainbowsolutions.nl/oplossingen/printvis/

NaviTrans

MeDyn-Cert-NAV_rgb.pngt NaviTrans biedt Rainbow Solutions de ideale oplossing voor de logistieke sector. De software is gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV, de veel gebruikte bedrijfsoplossing van Microsoft. Met NaviTrans ondersteunt u niet alleen de algemene processen als financiële administratie, planning of personeelszaken, maar ook alle logistieke operationele processen.

NaviTrans is een complete oplossing voor ieder type logistieke dienstverlener, van weg- en watervervoerder tot aan luchtvrachtspecialist en spoorvervoerder. Hiermee ondersteunen deze bedrijven alle activiteiten vanuit één centraal systeem, waardoor er optimaal inzicht is in alle processen. Daarnaast voldoen ze eenvoudig aan overeengekomen servicelevels zonder dat de efficiency in gevaar komt.

www.rainbowsolutions.nl/oplossingen/navitrans/

Contact

Bosmanskamp 63
4191 MT Geldermalsen
0345 471320

Opgericht in 1986
FTE: 21 tot 50

Type software

  • Enterprise Resource Planning (ERP)
  • Transport Management (TMS)
  • Warehouse Management (WMS)

Sectoren

  • Media
  • Transport & Logistiek

Gevestigd in

  • Nederland