Terug

ReadSpeaker

ReadSpeaker® is wereldwijd marktleider op het gebied van online tekst-naar-spraak. In 1999 lanceerde ReadSpeaker de eerste tekst-naar-spraak dienst voor websites ooit. Inmiddels maken elke maand duizenden websites/mobiele apps en miljoenen gebruikers wereldwijd gebruik van de web-gebaseerde tekst-naar-spraak diensten. ReadSpeaker zet actueel online teksten om van tekst-naar-spraak in meer dan 35 talen en meer dan 100 stemmen. Het bedrijf levert een portfolio aan web-gebaseerde tekst-naar-spraak oplossingen voor websites, mobiele sites, mobiele apps, RSS feeds, online documenten en formulieren en online campagnes. Meer dan 5000 zakelijke, media, publieke en non-profit klanten wereldwijd maken gebruik van de ReadSpeaker online tekst-naar-spraak diensten.

Producten

ReadSpeaker Enterprise Highlighting

ReadSpeaker Enterprise Highlighting bestaat uit een voorleesknop en een geïntegreerde, volledig met toetsen bestuurbare audiospeler. De nieuwste versie van onze speler voldoet aan de meest recente web-standaarden (HTML5/CSS3), waarbij minder afbeeldingen en geen Flash nodig zijn. Tegelijkertijd hebben we het design en de functionaliteit gebruiksvriendelijker gemaakt. Wij bieden ook verschillende wijzen waarop u gemakkelijk onze speler aan kunt passen om nog beter op het design van uw website aan te sluiten. ReadSpeaker Enterprise Highlighting werkt op alle toestellen en browsers, zelfs de recentste iOS en Android toestellen.

www.readspeaker.com/nl/readspeaker-enterprise/

ReadSpeaker Narrator

Oplossing voor het automatisch creëren van uw gesproken boeken. Creëer automatisch en naadloos audioboeken voor uw blinde, visueel beperkte of dyslectische lezers, met gebruikmaking van kwalitatieve, natuurlijk klinkende tekst-naar-spraak in 32 talen en in de volgende formaten: DAISY, EPUB 3, MP3.

www.readspeaker.com/nl/accessible-publishing/

ReadSpeaker speechMaker

ReadSpeaker speechMaker genereert uw eigen audiofiles met behulp van state-of-the-art tekst-naar-spraak technologie. Het ondersteunt de volgende talen: Amerikaans Engels, Australisch Engels, Brits Engels, Indiaas Engels, Nederlands, Frans, Duits, Italiaans, Braziliaans Portugees, en Spaans. Andere talen zijn op verzoek verkrijgbaar. De audiofiles kunnen zowel online als offline gebruikt worden in uw web applicaties, mobiele apps, presentaties of e-learning materialen. ReadSpeaker speechMaker kan vanaf elke plek gebruikt worden omdat het volledig cloud-gebaseerd is. Alles wat u nodig heeft is een web browser en een internetverbinding.

www.readspeaker.com/nl/readspeaker-speechmaker/

ReadSpeaker docReader

Maak uw documenten voor meer mensen toegankelijk: laat gebruikers uw documenten beluisteren op elk apparaat, zonder dat plug-ins nodig zijn. Uw gebruiker ziet een voorleesknop naast de link naar uw online document. Een klik op de voorleesknop opent ReadSpeaker docReader in een nieuw venster of tab, waar uw document getoond wordt, klaar om voorgelezen te worden.

www.readspeaker.com/nl/readspeaker-docreader/

ReadSpeaker formReader

Geef uw gebruikers gesproken begeleiding bij het invullen van online formulieren. Wanneer gebruikers uw webformulieren invullen, kunnen ze ReadSpeaker® formReader activeren. Terwijl ze de velden doorlopen, vertelt een stem wat zij moeten invullen. Ook de ingevulde tekst wordt voorgelezen.

www.readspeaker.com/nl/readspeaker-formreader/

ReadSpeaker TextAid

ReadSpeaker TextAid is een online tool die met slechts één druk op de knop teksten hardop voorleest terwijl de tekst wordt gemarkeerd. Of je nu een webpagina wilt lezen, een gescand document wilt raadplegen, opdrachten wilt invullen of een tekst als audio wilt downloaden: ReadSpeaker TextAid kan je helpen. Zelfs als je schrijft kan het worden voorgelezen!

www.readspeaker.com/nl/textaid/

ReadSpeaker TTS Production API

ReadSpeaker TTS Production API biedt u een geautomatiseerde methode om audiofiles te genereren met de meest geavanceerde tekst-naar-spraaktechnologie via een eenvoudig te gebruiken HTTP-gebaseerde API. ReadSpeaker TTS Production API is eenvoudig om mee te ontwikkelen, recht-toe-recht-aan, en krachtig; geeft u beschikking over topkwaliteit stemmen in verschillende talen, en maakt het mogelijk om uw applicatie of software tekst te laten versturen en met tekst-naar-spraak gegenereerde audiofiles terug te ontvangen.

www.readspeaker.com/nl/readspeaker-tts-production-api/

ReadSpeaker speechCloud API

Verhoog de interactiviteit en bruikbaarheid door spraak aan uw apps en apparaten toe te voegen. ReadSpeaker speechCloud API is een online tekst-naar-spraak API voor het laten spreken van desktop/web/mobiele applicaties of apparaten die met het internet verbonden zijn.

www.readspeaker.com/nl/readspeaker-speechcloud-api/

ReadSpeaker podCaster

Open voor uw gebruikers méér mogelijkheden naar uw online content door uw RSS-feeds van spraak te voorzien.

www.readspeaker.com/nl/readspeaker-podcaster/

Contact

Dolderseweg 2A
3712 BP Huis ter Heide
030 6924490

Opgericht in 1999
FTE: 21 tot 50

Type software

 • Kennis & Communicatie

Sector

 • Niet-sectorspecifiek

Gevestigd in

 • Australië
 • Duitsland
 • Frankrijk
 • Italië
 • Japan
 • Nederland
 • Portugal
 • Spanje
 • Verenigd Koninkrijk
 • Verenigde Staten
 • Zweden