Terug

Reasult

De missie van Reasult is om met ’slimme’ software de financiële performance bij vastgoedbedrijven te optimaliseren.

Met Reasult’s oplossingen is het mogelijk om vastgoedontwikkelingen en vastgoedbeleggingen te prognosticeren, te bewaken en te analyseren.

Door de veranderende marktomstandigheden neemt de vraag naar Reasult’s oplossingen toe. Immers; meer dan ooit heeft de vastgoedwereld behoefte aan transparantie en ‘in control’ zijn.

De specialisten van Reasult volgen de ontwikkelingen in de markt op de voet en vertalen kansen voor verbetering steeds weer in nieuwe producten. Zo blijven de oplossingen van Reasult uniek en innovatief.
Commerciële vastgoedontwikkelaars, vastgoedbeleggers, woningcorporaties en overheden doen hier al jaren naar grote tevredenheid hun voordeel mee.

Reasult is een jong en snel groeiend bedrijf. Wij zijn altijd op zoek naar professionals die de besten in hun vakgebied willen zijn. Toewijding, betrouwbaarheid, kwaliteit en maatschappelijke betrokkenheid zijn een paar van onze kernwaarden.

Product

Reasult Suite

De Reasult Suite ondersteunt bij de financiële optimalisatie van uw vastgoedportefeuille. Voor vastgoedontwikkeling, asset management, taxatie management en het integraal sturen op het gebied van waarde, rendement en cash flow.

Inzicht in de financiële performance van uw bestaande vastgoedportefeuille en de impact hierop van uw (her)ontwikkelingsportefeuille. Zet de waardering van uw vastgoed af tegen de externe taxaties en analyseer de eventuele verschillen tussen beleid en de blik van de markt.

Inzicht, beslissingsondersteuning, sturing en control.

www.reasult.com/nl/alle-specificaties/modules.html

Contact

Pascalstraat 15
6716 AZ Ede
0318 672930

Opgericht in 2000
FTE: 21 tot 50

VC

Type software

  • Enterprise Asset Management (EAM)

Sector

  • Vastgoed

Gevestigd in

  • Nederland