Terug

Recruiter XL

De arbeidsmarkt verandert. Er ontstaat een grotere dynamiek in de behoefte aan flexibiliteit. Bij zowel bedrijven als medewerkers. Dat stelt de branche voor een grote uitdaging. Natuurlijk, er zijn volop groeikansen.Maar om die te benutten wordt veel van recruiters gevraagd. Ze moeten sneller en vooral slimmer werken. Slagvaardiger zijn, processen beter en efficiënter laten verlopen. De inzet van technologie is dan onmisbaar. Toch schieten de meeste software-programma’s ernstig te kort. Ze zijn weinig flexibel en voldoen nauwelijks aan de wensen en eisen van eindgebruikers. Vandaar dat er ruim zeven jaar is gewerkt aan de realisatie van het slimste werving en selectie softwareprogramma voor de branche: Recruiter XL. Recruiter XL bundelt alle werkprocessen in één uitgekiend en gebruikersvriendelijk front-office programma. Niet onbelangrijk: de processen zijn onderling ook nog eens optimaal met elkaar verbonden.

Producten

RecruiterXL

Door high end smart search technieken te combineren met artificiële technieken is Recruiter XL erin geslaagd de lat voor recruitment software hoger te leggen. Door de introductie van het workflow concept stelt Recruiter XL u in staat om uw caseload op elk niveau makkelijk te beheren. Recruiter XL is sneller, slimmer, en makkelijker. Recruiter XL, it’s fun to use!

www.recruiterxl.nl/11915-2/

CV Analist

CV Analist kan worden geïntegreerd in uw vacature site, alle inschrijvingen en sollicitaties worden automatisch verwerkt in Recruiter XL.

www.recruiterxl.nl/cv-analist/

Contact

Gedempte Zuiderdiep 66
9711 HK Groningen
050 3171159

Opgericht in 2008
FTE: 11 tot 20

Type software

  • Human Resource Management (HRM)

Sector

  • Niet-sectorspecifiek

Gevestigd in

  • Nederland