Terug

Reflecta Automation

Reflecta is met haar gespecialiseerde bedrijfssoftware 25 jaar een gerenommeerd partner voor een groot aantal bedrijven in the fashion business.

Sinds de start in 1990 is het doel van Reflecta om haar klanten succesvol te maken. Dat doen wij door scherp te zijn en de ontwikkelingen in de markt goed te volgen en deze snel te integreren in onze oplossingen. Daarnaast is onze dienstverlening compleet afgestemd op de fashion markt met als basis onze XL-ENZ Fashion ERP applicatie.

Product

XL-ENZ

De Fashion ERP applicatie XL-ENZ helpt u om uw bedrijfsprocessen flexibel en snel aan te passen aan uw huidige behoefte. Hiermee krijgt u de optimale gelegenheid om mee te groeien met de snel veranderende Fashion markt.

Kiezen voor XL-ENZ is kiezen voor de juiste oplossing; alle processen zijn geheel geïntegreerd! Standaard kan gewerkt worden met een compleet pakket voor artikel-, verkoop-, inkoop- en relatiebeheer, CRM, financiën (boekhouding), logistiek en managementinformatie. U kunt hierover uiteraard uitgebreid rapporteren. Daarnaast is het vanzelfsprekend dat fashion-specifieke-zaken zoals het werken met kleuren en maten, verschillende dimensies, EAN barcodes en assortimenten standaard uitstekend verzorgd zijn in XL-ENZ.

XL-ENZ is modulair opgebouwd en beschikt in de basis over uitgebreide functionaliteit om als Fashion groothandel mee van start te gaan.

Daarnaast kan optioneel gekozen worden voor extra modules in het geval dat een businessproces onderdeel extra ondersteund moet worden.

XL-ENZ kan op aantrekkelijke voorwaarden (koop, huur, lease) in gebruik genomen worden waarbij gekozen kan worden voor elke gewenste opstelling (SaaS, Cloud, eigen systeem).

www.reflecta.nl/xl-enz.html

Contact

Voltairetuin 4
2908 XJ Capelle aan den IJssel
0182 398130

Opgericht in 1990
FTE: 21 tot 50

Type software

  • Enterprise Resource Planning (ERP)

Sector

  • Groothandel

Gevestigd in

  • Nederland