Terug

Ridder Data Systems (Trivest)

Ridder Data Systems ontwikkelt en levert ERP-software voor bedrijven die hun processen optimaal willen beheren en beheersen. Onze ERP-software is ontstaan vanuit onze eigen zusterbedrijven, wensen van gebruikers en jarenlange ervaring. Deze drie punten hebben de basis gelegd voor de software in uw branche: Ridder iQ ERP-software.

Product

Ridder iQ

Ridder iQ is de vijfde generatie ERP software van Ridder Data Systems. Het bundelt de kennis, functionaliteit en praktijkervaring die wij in ruim dertig jaar hebben opgedaan, uiteraard voorzien van de nieuwste ontwikkelingen. Ridder iQ maakt uw automatisering en informatievoorziening nog efficiënter en effectiever. Het is de oplossing voor al uw kritieke bedrijfsprocessen. Ridder iQ is interessant voor diverse bedrijfstakken. Productiebedrijven en projectgestuurde organisaties profiteren van dit moderne pakket. Ridder speelt in op de dagelijkse praktijk van onder meer de metaal- & houtbranche, kunststofsector, machinebouw, servicegerichte bedrijven en de scheeps- & jachtbouwindustrie. Wij stemmen de ERP-software volledig af op uw bedrijfsprocessen.

Ridder iQ is zeer gebruikersvriendelijk en heeft een zeer moderne interface. Zo kunt u bijvoorbeeld door middel van de voorwaardelijke opmaak gemakkelijk alle benodigde informatie op uw scherm tonen. Zo heeft u direct in kaart welke leveringen te laat binnen komen, hoeveel verschil er zit in uw voorcalculatie ten opzichte van uw nacalculatie en kunt u tevens alle belangrijke managementinformatie uit het pakket halen. Extra vrije velden en gecalculeerde velden zijn aan te maken en bestaande velden zijn te hernoemen. Een compleet geïntegreerde workflow behoort eveneens tot de mogelijkheden. De volledig geïntegreerde rapportagetool maakt het pakket compleet. De vele mogelijkheden en flexibiliteit maken Ridder iQ de totaaloplossing die u zoekt. Met Ridder iQ presteren uw medewerkers optimaal en speelt flexibel in op wisselende omstandigheden.

Implementeren van Ridder iQ gaat snel. Na een grondige inventarisatie van de huidige en gewenste situatie wordt er een gedegen en concreet plan van aanpak neergelegd. Samen met de aan te stellen projectgroep wordt het gehele implementatietraject bepaald. In het plan worden eveneens de verantwoordelijkheden vastgelegd. Tijdens de implementatie wordt de toekomstige werkwijze besproken en vastgelegd, de vooraf bepaalde parameters bepaald en wordt u geadviseerd bij de invoering van de stamgegevens, schermen, rapporten e.d. De begeleiding bij het inrichten van de bedrijfsprocessen en de evaluatie hiervan behoren tot de standaard implementatie. Kortom; alles is erop gericht om u op een zeer efficiënte manier zo spoedig mogelijk bedrijfsbreed operationeel te laten werken met Ridder iQ Business software. Zo implementeren wij Ridder iQ binnen uw organisatie, terwijl de dagelijkse werkzaamheden gewoon doorgaan.

www.ridder.nl/oplossingen/ridder-iq/

Contact

Lorentzstraat 36-38
3846 AX Harderwijk
0341 412984

Opgericht in 1982
FTE: 51 tot 100

Type software

  • Enterprise Resource Planning (ERP)

Sectoren

  • Productie
  • Projectorganisaties
  • Service organisaties

Gevestigd in

  • België
  • Nederland