Terug

Rovict

Rovict is een ICT-dienstverlener die zich richt op het onderwijs. Dat doet Rovict in het PO en VO met eigen producten en dienstverlening. In het MBO en HBO met advies, projectleiding en interim-management.

Het snijvlak van Onderwijs en ICT is ons werkterrein. Dat is een breed en dynamisch domein. ICT is een drijvende kracht binnen het onderwijs. Dat geldt zowel voor het feitelijke leerproces als de  ondersteunende processen. Het is belangrijk dat scholen daarbij tijdig de juiste keuzes maken. Wij adviseren u graag bij het nemen van de belangrijke beslissingen die hier aan verbonden zijn. Kiezen is één kant van de medaille. Daarna volgt een proces van inbedden in de organisatie. Dat  vereist naast kennis over het onderwijs vaak ook het nodige trekken en duwen binnen de organisatie.  Rovict levert projectleiders en interimmanagers, die daar in het onderwijs veel ervaring mee hebben.

Producten

ESIS

ESIS is het meest moderne en meest complete leerlingadministratie- en leerlingzorgprogramma in Nederland. ESIS doet precies wat het moet doen: het ondersteunt elke gebruiker in zijn of haar domein, precies waar dat nodig is. De leerkracht om de absentie en toetsen te registreren en de leerlingrapporten te maken, de IB-er om de begeleiding van individuele en groepjes leerlingen optimaal te regelen, de administratief medewerker om de uitwisseling met BRON probleemloos te laten verlopen. De directeur en de algemeen directeur tenslotte beschikken met de managementoverzichten over up to date informatie om hun organisatie te sturen.

www.rovict.nl/

SCOL

De Sociale Competentie ObservatieLijst (SCOL) is een leerlingvolgsysteem voor sociale competentie. Het SCOL-pakket bestaat uit een softwareprogramma, ondersteund door een gebruikershandleiding en een inhoudelijke handleiding. De SCOL PO heeft onlangs een positieve beoordeling gekregen van de Commissie Testaangelegenheden Nederland (COTAN). Dit betekent dat het meetinstrument SCOL voor Primair Onderwijs valide en betrouwbaar is en voldoet aan alle kwaliteitseisen die de COTAN vooropstelt.

www.scol.nl/

Contact

Lange Brinkweg 77-5
3764 AB Soest
035 6036080

Opgericht in 1997
FTE: 21 tot 50

Type software

  • Business Process Management (BPM)
  • Planning

Sector

  • Onderwijs

Gevestigd in

  • Nederland