Terug

Roxit

Roxit produceert en levert software, en is dienstverlener voor de informatiehuishouding van overheden binnen de werkvelden van het omgevingsdomein. Opdrachtgevers komen voornamelijk uit de overheidssector en bestaan uit omgevingsdiensten, provincies, gemeenten, milieudiensten en waterschappen. Roxit werkt met ongeveer 100 professionals vanuit vestigingen in Arnhem, Zoetermeer en Zwolle. In december 2015 heeft Roxit haar product suites uitgebreid met de overname van Cebes; softwareleverancier op het gebied van openbare, industriële en brandveiligheid.

Producten

Squit Suite

De Squit Suite omvat het software pakket voor de Wabo, vergunningverlening, toezicht en handhaving (VTH), van Roxit. Meer dan tweehonderd overheidsinstanties maken al gebruik van Squit XO voor de uitvoering van hun VTH-taken. Squit XO biedt u de mogelijkheid om zaakgericht te werken op een groeiend aantal vakgebieden in verschillende soorten organisaties!

www.roxit.nl/producten/squit-suite

Dezta Suite

De Dezta Software Suite bevat verschillende softwareproducten waaronder Dezta Plan, Dezta Plan Monitor en de Dezta RO VIewer. De software onderscheidt zich door gebruiksvriendelijkheid, de procesmatige benadering van de vraagstukken en de uitgebreide beheerfunctionaliteiten.

www.roxit.nl/producten/dezta-suite

IZIS Suite

Het IZIS zaaksysteem is het kloppend hart van uw organisatie. Gebouwd op de principes van het zaakgericht werken, heeft u alle informatie snel en overzichtelijk bij de hand. Het afhandelen gaat sneller en de dienstverlening verbetert.

www.roxit.nl/producten/izis-suite

Contact

Hanzelaan 272
8017 JJ Zwolle
088 2173217

Opgericht in 2007
FTE: 51 tot 100

Ranking

VC

Type software

  • Kennis & Communicatie

Sector

  • Overheid (decentraal)

Gevestigd in

  • Nederland