Terug

Sieval Dedicated Solutions

Wij helpen detaillisten, fabrikanten, leveranciers en andere specialisten in de interieurbranche al 15 jaar om maatwerkorders volledig en foutloos te automatiseren. Onze software wordt gebruikt in meer dan vierduizend winkels, verdeeld over twaalf landen. Daarmee zit de software van Sieval verweven door de hele interieurbranche, van vloer tot gordijn en van consument tot fabrikant.

Al onze software leunt op een slim en uniek algoritme dat is ontwikkeld op basis van onze kennis van de interieurbranche. We verbeteren deze algoritmes voortdurend, waardoor we garanderen dat u iedere mogelijke maatwerkorder eenvoudig en foutloos op kunt nemen. Nu en in de toekomst.

Producten

WoonTotaal

WoonTotaal is een succesvol software pakket voor de invoer en verwerking van confectieorders. Het pakket is volledig web-based, waardoor het overal ter wereld en 24/7 benaderbaar is. WoonTotaal wordt door alle grote gordijnleveranciers en gordijnateliers in Nederland geadopteerd als beste softwarepakket voor invoer en verwerking van confectieorders.

Iedereen kan veilig (confectie)opdrachten invoeren. Het programma bewaakt de grenzen en geeft duidelijke informatie over do's an don'ts van confectie.
Het geavanceerde teken- en calculatieprogramma is z├│ gebouwd, dat het door ons volledig op maat en in de huisstijl van uw bedrijf ingericht kan worden.

In de winkel voert de medewerker samen met de klant de maten in en kiest de gewenste stof en vloerbedekking. De database van WoonTotaal is realtime gevuld met het aanbod van alle grote leveranciers.

WoonTotaal berekent exact de benodigde vloer- en raambekleding inclusief banenplan en gordijnconfectie. WoonTotaal calculeert ook alle hulpmiddelen zoals rails, lijm en egaline. Het maken van een offerte en het bestellen van de opdracht wordt kinderspel met behulp van WoonTotaal. Vervolgens wordt de order direct naar uw Atelier en ERP pakket gestuurd.

www.sieval.com/nl/marktoplossingen/woontotaal.aspx

AtelierTotaal

AtelierTotaal is een webbased softwarepakket dat de volledige automatisering verzorgt van dit atelierproces, van binnenkomende rol tot facturatie. Dit werkt effici├źntie, accuratesse en kwaliteit in de hand binnen het hele productieproces. Minder fouten, minder telefoontjes, minder vragen, maar meer duidelijkheid en betere informatie tot gevolg.

De binnenkomende orders worden gekoppeld aan de stof en in productie genomen. Op meerdere plekken in het productieproces worden de orders gescand en van een nieuwe status voorzien.

U volgt de status van het gordijn in uw eigen WoonTotaal installatie. AtelierTotaal beschikt over een uitgebreide expeditie- en facturatiemodule en wordt door meerdere ateliers in binnen- en buitenland gebruikt.

De mogelijkheden van AtelierTotaal in vogelvlucht:
- Inlezen van WoonTotaal orders. Automatisch terug melden van ordernummers en de diverse productie stadia aan het WoonTotaal pakket van uw klant.
- Inboeken van binnenkomende stoffen zonder opdrachten. Inboeken van geschreven opdrachten zonder stof. Inboeken van complete orders. Matchen van orders aan stoffen.
- Productieplanning aan de hand van beschikbare uren, gewenste levertijden en aanwezige orders.
- Aansturen van diverse machines, zoals hoogtemeter en plooiautomaat.
- Webmodule om klanten inzicht te geven in het verloop van hun orders.
- Registratie van alle communicatie tussen atelier en klant.
- Levertijdbewaking.
- Paklijsten en Route organisatie en registratie van Gordijnhangers.
- Voorraadbeheer van eigen stoffen.
- Debiteurenbeheer met korting en prijsafspraken.
- Facturering en doorboeking naar financieel pakket.

www.sieval.com/nl/marktoplossingen/ateliertotaal.aspx

ProjectTotaal

Vooruitstrevend digitaal gereedschap voor de projectinrichter.

ProjectTotaal stelt u als projectinrichter in staat om complete bestekken inclusief bouwtekeningen van de architect in te voeren. Het programma berekent foutloos de benodigde hoeveelheden materiaal, rekening houdend met alle parameters uit het bestek. U offreert en realiseert grote interieurprojecten met ProjectTotaal op basis van juiste calculatie, waardoor u gaandeweg het project niet voor verrassingen komt te staan.

De uitkomsten van de berekeningen kunnen gebruikt worden in HandSoft Pro van Gildesoft.


De voordelen van ProjectTotaal:
- Besparing van kosten door optimalisatie van het banenplan en beperking van het snijverlies.
- Tijdwinst bij het maken van banenplannen.
- Gigantische tijdsbesparing bij aanpassen van tekeningen en banenplannen.
- Een tijdsbesparing van 50% tot 80% op het tekenen en uittrekken van tekeningen.
- Professionele presentatie richting opdrachtgevers.
- Optimale aansturing van de uitvoering.
- Vanuit de tekening aansturing van het hele bedrijfsproces.
- ProjectTotaal is een programma voor vloeren en gordijn(wand)specialisten.

www.sieval.com/nl/marktoplossingen/projecttotaal.aspx

Contact

Meppelerweg 95
8331 CV Steenwijk
088 1267000

Opgericht in 2002
FTE: 11 tot 20

Type software

  • Planning
  • Procurement

Sectoren

  • Bouw
  • Projectorganisaties
  • Vastgoed

Gevestigd in

  • Nederland