Terug

SnelStart

SnelStart maakt factureren en boekhouden gemakkelijk. Ondernemers profiteren van onze eenvoudig te gebruiken administratieve software. Bent u ZZP’er of heeft u een midden- of kleinbedrijf? Onze pakketten sluiten perfect aan op uw bedrijfssituatie. U kunt overal bij uw administratie, want die staat veilig online, in the cloud. Bovendien is en blijft SnelStart zeer betaalbaar. Daarom maken al meer dan 53.000 slimme ondernemers gebruik van SnelStart.

Accountants- en administratiekantoren hebben de beschikking over alle SnelStart pakketten tegen een speciaal tarief. Cliënten kunnen hiermee optimaal worden ondersteund, door bijvoorbeeld samen te werken in een online administratie. Meer dan 2.800 accountants- en administratiekantoren maken gebruik van SnelStart.

Producten

inStap

Het pakket inStap is ideaal voor startende ondernemers en zzp'ers. In simpele stappen raakt u vertrouwd met boekhouden en factureren. U kunt hierdoor direct aan de slag en u heeft snel en eenvoudig grip op uw financiën. Daarbij is het pakket inStap een voordelige keuze!

www.snelstart.nl/producten/ondernemers/instap

inKaart

Met het pakket inKaart heeft u uw boekhouding snel op orde. Het voeren van uw administratie is gemakkelijk en efficiënt. Het pakket inKaart is inclusief btw-verlegd, eenvoudig voorraadbeheer en bankieren. Het pakket inKaart leest bijvoorbeeld automatisch de bankafschriften in, berekent de btw voor u én doet de aangifte bij de Belastingdienst.

www.snelstart.nl/producten/ondernemers/inKaart

inBalans

Het pakket inBalans is hét pakket van SnelStart voor de ondernemer die meer wil. Zo kunt u snel en eenvoudig offertes, herinneringen en aanmaningen maken en versturen. Grootboekrekeningen kunt u groeperen voor meer overzicht. Ook heeft u de mogelijkheid om op diverse niveaus prijsafspraken te maken.

www.snelstart.nl/producten/ondernemers/inBalans

inZicht

Het pakket inZicht is het meest complete pakket van SnelStart. Het pakket biedt heldere overzichten en vergelijkingen waarmee u maximaal inzicht heeft in uw financiële positie. U kunt de omzet van periodes gemakkelijk met elkaar vergelijken en kostenplaatsen aanmaken terwijl u aan meerdere projecten werkt.

Laat regelmatig terugkomende boekingen automatisch uitvoeren met periodieke boekingen en gebruik standaardboekingen om eenvoudig loonjournaalposten en afschrijvingen door te voeren.

www.snelstart.nl/producten/ondernemers/inZicht

Accountant

Met het pakket SnelStart Accountant, exclusief voor administratie- en accountantskantoren, heeft u de beschikking over alle onderdelen van SnelStart. Het pakket is ideaal om in samen te werken met ondernemers die zelf een (online) administratie voeren! Na het volgen van een introductiebijeenkomst of training wordt uw kantoor op onze website vermeld. Daarnaast ontvangt u na het volgen van een training het persoonlijke SnelStart certificaat.

www.snelstart.nl/producten/accountants

Contact

Harkebuurt 3
1794 HM Oosterend
0222 363060

Opgericht in 1982
FTE: 101 tot 500

Type software

  • Accounting & Finance

Sectoren

  • Financiële dienstverlening
  • Niet-sectorspecifiek

Gevestigd in

  • Nederland