Terug

Socho_IT

Als specialist in ´software voor uitgeverijen´ weten we wat u bezighoudt. We hebben aan een half woord genoeg. ISBN-13, Onix of HOI hoeft u niet uit te leggen, met bewijsnummers hebben we dagelijks te maken en van digitale producten hebben we al vele varianten voorbij zien komen. We kennen onze klanten, we weten wat er speelt. En die jarenlange ervaring delen we graag met u, door de verdere ontwikkeling van ons product Zeno maar ook door implementatie- en consultancy diensten. Specifiek voor uitgeverijen.

Product

Zeno

Met ons systeem Zeno bedienen we al jarenlang tientallen uitgevers in Nederland en België. Door de modulaire opbouw is Zeno flexibel in te zetten bij zowel grote als kleine uitgevers van tijdschriften, boeken of kranten. Tevens is het gemakkelijk om in een later stadium modulen toe te voegen. Elke Zeno Module ondersteunt een specifiek administratief proces binnen uw uitgeverij en biedt u alle benodigde functionaliteit voor bijvoorbeeld uw abonnementenadministratie of relatiebeheer. Bovendien sluiten alle modulen naadloos op elkaar aan, zodat gegevens eenmaal en centraal worden opgeslagen. Hierdoor heeft u meer inzicht in alle klantactiviteiten, en wordt bovendien de kans op fouten verkleind. Kortom, een bewezen systeem geschikt voor elke uitgever, dus ook voor u!

Zeno werkt met een centrale Oracle-database, een robuuste en bewezen standaard. De Oracle-database is bovendien een open database, zodat er eenvoudig koppelingen met andere systemen kunnen worden gemaakt. Ook zijn er uitgebreide webservices beschikbaar, waarmee uw website aangesloten kan worden op Zeno. Zo kunnen bijvoorbeeld toegangsgegevens opgehaald worden, (proef-)abonnementen worden afgesloten of artikelen worden besteld.

www.socho.nl/software/

Contact

Huizermaatweg 586
1276 LN Huizen
035 6720621

Opgericht in 2001
FTE: 6 tot 10

Type software

  • Customer Relationship Management (CRM)
  • Enterprise Resource Planning (ERP)

Sector

  • Media

Gevestigd in

  • Nederland