Terug

Softbrick

Softbrick ontwikkelt en levert al 20 jaar workforce management software. Wij bieden oplossingen voor tijdregistratie, personeelsplanning, normeren, budgetteren en toegangscontrole. Softbrick zorgt ervoor dat bedrijven hun belangrijkste kostenpost – personeel – kunnen beheren, verlagen en voor altijd kunnen beheersen. Het resultaat: inzicht in tijd – rendement uit arbeid.

Product

Softbrick Workforce Management

Organisaties kunnen bij Softbrick terecht voor een totaaloplossing voor Workforce Management die concernbreed en internationaal kan worden ingezet. De branchespecifieke kennis die wij door de jaren heen hebben opgebouwd, is direct doorvertaald naar onze producten. Daarom zorgt onze software voor een merkbare verbetering van uw bedrijfsprocessen, ongeacht uw branche of organisatiegrootte.

Softbrick richt de Workforce Management software in volgens de voor u geldende CAO, wet- en regelgeving en zorgt voor naadloze integratie met externe systemen. Dit zorgt voor maximale efficiency. Kiezen voor Softbrick betekent kunnen vertrouwen op een solide automatisering van alle facetten rondom Workforce Management. Ruim 200.000 gebruikers werken dagelijks met de software van Softbrick. Uit klantenonderzoek blijkt dat met name de stabiliteit en de gebruiksvriendelijkheid van ons systeem hoog worden beoordeeld.

Meedere Workforce Management Solutions worden door Softbrick aangeboden, waaronder:
- Softbrick WFM Logistics
- Softbrick WFM Industry
- Softbrick WFM Retail
- Softbrick WFM Steward & Event Planning

www.softbrick.nl/

Contact

De Elzenhof 7c-d
4191 PA Geldermalsen
0345 473259

Opgericht in 1992
FTE: 21 tot 50

Type software

  • Human Resource Management (HRM)
  • Planning

Sectoren

  • Ledenorganisaties
  • Productie
  • Retail
  • Transport & Logistiek

Gevestigd in

  • Nederland