Terug

SpamExperts

Onze missie is veilige e-mail wereldwijd. Wij zijn er trots op dat we eersteklas oplossingen aanbieden die direct werken, volledige controle bieden, en naadloos zijn geïntegreerd in bestaande e-mailinfrastructuren. Wij focussen op het leveren van duurzame resultaten en buitengewoon rendement, in ieder aspect van onze business.

Sinds de oprichting in 2005 zijn we snel gegroeid tot een vooraanstaand e-mailbeveiligingsdienstverlener voor webhosts, ISP’s/telecombedrijven en IT resellers wereldwijd. Ons hoofdkantoor staat in Amsterdam en we hebben een tweede kantoor in Boekarest en wereldwijde vertegenwoordiging in Rusland, Mexico en Nieuw Zeeland.

Ons team ontwikkelt e-mailbeveiligingsoplossingen voor in de cloud of op locatie met diensten voor inkomende (spam en virus) filtering, uitgaande filtering en e-mailarchivering. We zijn bijna ieder jaar verdubbeld in omvang sinds de lancering van de huidige productlijn in 2008.

We zijn een sterk technisch en technologisch gefocust bedrijf dat constant investeert en zich concentreert op R&D om mee te blijven komen in de branche. Alle technologieën worden in-house ontwikkeld en worden constant bijgewerkt met wekelijks nieuwe functies en realtime engine updates.

Momenteel bedienen we klanten in meer dan 80 landen.

Producten

SpamExperts Inkomend Filter

SpamExperts past haar gepatenteerde zelf-lerende slimme technologieën toe om spam te elimineren vóórdat het uw netwerk bereikt.

SpamExperts past doorlopend vernieuwingen toe in beveiligde dataverzameling en analyses, en ontdekt zo direct nieuwe patronen en identificeert afwijkingen. Deze verzamelde kennis wordt real-time gedeeld met al onze klanten wereldwijd, en zorgt zo voor tijdige bescherming tegen nieuwe bedreigingen.

Het extra beschermende niveau dat het inkomend filter uw e-mailstromen en -infrastructuur biedt, zorgt voor extra redundantie en continuïteit van uw e-mailafleveringsproces. Wanneer de bestemmingsmailserver onbereikbaar is, zetten de filtersystemen van Spamexperts inkomende e-mail in de wachtrij.

Met ons zeer efficiënte first-level inkomend filter bescherming die vóór uw e-mailinfrastructuur zit, hoeft u zich niet langer bezig te houden met de enorme hoeveelheden inkomende spam.

Met onze gebruiksklare SaaS e-mailfiltersystemen wordt de tijd die verloren gaat met het verwerken van spam tot een absoluut minimum beperkt, waardoor alle gebruikers zich volledig kunnen concentreren op hun eigenlijke werk.

www.spamexperts.com/nl/diensten/inkomende-filtering

SpamExperts Uitgaand Filter

The implementation of SpamExperts Outgoing Filter will help you get rid of network weaknesses and will cut the time spent with delisting to a minimum.

With our Outgoing Filter service you can get clear and concise reports indicating which users/ accounts require your attention, automatically locking them.

SpamExperts makes sure you are part of the email security solution rather than part of the problem, ensuring integrity and positive client reputation.

Nation-wide legislative and control organizations are empowered to severely fine organizations for sending out unsolicited email. The SpamExperts Outgoing Filter is a robust solution which will prevent your organization from possible penalties for sending out spam.

www.spamexperts.com/nl/services/outgoing-filtering

SpamExperts E-mailarchivering

Omdat e-mail een van de voornaamste manieren van communiceren is geworden, dient het beschermd te worden en toch gemakkelijk toegankelijk zijn. Door archivering raakt er nooit meer e-mail kwijt!

E-mail moet wettelijk gezien hetzelfde worden behandeld als papieren post. Gebrek aan e-mailarchivering kan leiden tot juridische problemen, zware boetes en het verliezen van rechtszaken, om een beschadigde reputatie maar niet te noemen.

E-mailarchivering in de Cloud elimineert problemen met opslag op een lokale server en het overbelasten van de lokale e-mailinfrastructuren.

Individuele of massa e-mailheraflevering van veilige geëncrypte en gecomprimeerde e-mails zijn slechts twee van de beschikbare mogelijkheden waarmee u de volledige controle krijgt over de e-mail van uw bedrijf.

www.spamexperts.com/nl/diensten/e-mailarchivering

Contact

Rokin 113-115
1012 KP Amsterdam
020 8200004

Opgericht in 2005
FTE: 51 tot 100

Type software

  • IT Management

Sectoren

  • Information Technology
  • Overheid (centraal)
  • Overheid (decentraal)
  • Telecom

Gevestigd in

  • Nederland
  • Roemenië