Terug

Speer IT

Glasvezel is de ader van onze digitale toekomst. Razendsnel internetten, cloud computing, 3D-TV… de mogelijkheden groeien met de dag. Net als het glasvezelnetwerk zelf. Tientallen miljoenen kilometers kabel liggen al ondergronds. Dit roept natuurlijk vragen op. Wie ligt waar, waar zit de storing of waar zijn nieuwe aansluitingen mogelijk? Om dit immense netwerk beheersbaar te houden is een perfecte registratie cruciaal. En dàt is de missie van Speer IT.

Speer IT biedt hoogwaardige glasvezelregistratie-systemen. Onze producten zijn zeer eenvoudig in gebruik, flexibel van opzet en worden volgens uw wensen geïmplementeerd. Cocon, ons belangrijkste product, is de standaard in Nederland, maar wordt ook internationaal steeds vaker toegepast.

Producten

Cocon

Het glasvezelnetwerk groeit dagelijks en wordt steeds complexer. Dankzij de multi-user applicatie Cocon houdt u het overzicht over de meest ingewikkelde netwerkstructuren. Invoeren, muteren, raadplegen, analyseren... Cocon is zonder twijfel de standaard in Nederland. Maar ook internationaal wordt Cocon toegepast door grote telecom-organisaties.

www.speerit.nl/

Klicon

Grondroerders weten vaak niet waar kabels of leidingen liggen en richten daardoor nogal eens schade aan. Iedere netbeheerder is daarom verplicht haar netwerk in kaart te brengen (WION, Wet Informatie-uitwisseling Ondergrondse Netten). Alleen, de handmatige afhandeling van graafmeldingen is zeer tijdrovend en kostbaar. Dankzij Klicon verloopt dit proces volledig geautomatiseerd.

www.speerit.nl/

Workon

Eén platform waarmee u inzicht heeft in alles wat er binnen uw organisatie aan lopende projecten speelt. Workon maakt het waar. Alle partijen, zowel managers, medewerkers, klanten en externen, hebben inzicht in de status van een project. Glashelder en razendsnel, dus zijn er geen misverstanden en is onnodig bellen en mailen verleden tijd. Iedereen weet waar hij aan toe is en wat hem te doen staat.

www.speerit.nl/

Contact

Amsterdamsestraatweg 47
3744 MA Baarn
035 6237936

Opgericht in 1999
FTE: 21 tot 50

Type software

  • Kennis & Communicatie

Sector

  • Telecom

Gevestigd in

  • Nederland