Terug

Sqills

S3 Passenger is in de openbaar vervoer industrie het toonaangevende verkoop, distributie en revenue management SaaS platform. Duizenden kant-en-klare functies stellen bus- en trein operators in staat te profiteren van de beproefde technologie en krachtige self-service functies.

Sqills heeft als software leverancier een rijke historie in de treinindustrie. Haar uitgebreide kennis van prijs-, boekings- en revenue managementsystemen heeft de basis gevormd van de S3 Passenger verkoop-, distributie- en revenue managementsoftware platform.

S3 Passenger is ontwikkeld voor middelgrote en grote trein- en busmaatschappijen met het oog op het verlagen van de distributie kosten, verbeteren van de responstijden op marktontwikkelingen en het verhogen van de klanttevredenheid. In 2017 verwerkte Sqills 4 miljard zoekopdrachten en 31.5 miljoen passagiers segmenten.

Sqills levert verkoop- en distributie softwareoplossingen voor klanten als Irish Rail, Eurostar, Thalys/IZY, SNCF/Ouibus, SNCF/Ouigo, Arriva, HTM  and NS (and NS International).

Contact

Palatijn 3
7521 PN Enschede
088 7745570

Opgericht in 2002
FTE: 101 tot 500

Ranking

Type software

  • Analytics & Business Intelligence (BI)
  • Business Process Management (BPM)

Sector

  • Transport & Logistiek

Gevestigd in

  • Nederland
  • Turkije