Terug

Stabiplan

Stabiplan helpt haar klanten beter(e) technische installaties te realiseren. Hoe? Dankzij Stabicad: innovatieve ontwerpsoftware voor de installatiebranche en technisch huisvestingsbeheer. Met Stabicad kan iedere engineer technische installaties ontwerpen, visualiseren, controleren en optimaliseren. Met een doordacht en gecontroleerd ontwerp en de juiste detaillering van de gebouwmodellen en -tekeningen draagt de Stabicad engineer bij aan een efficiënte realisatie en beheer van de installatie. Kostenbesparing, kwaliteit en innovatie zijn het resultaat.
Stabiplan staat sinds 1990 in Nederland en België aan de basis van de ontwikkeling van ontwerpsoftware voor de installatietechniek. Met meer dan 3.500 klanten en een dagelijkse gebruikersgroep van ruim 8.500 tekenaars is Stabiplan leider in dit marktsegment. De softwareontwikkeling vindt plaats in Nederland en Roemenië: we ontwikkelen lokalisaties voor diverse landen, waaronder Frankrijk en Duitsland. Stabiplan heeft een solide marktpositie. Ruim 140 medewerkers werken in een prettige en collegiale sfeer.

Producten

Stabicad

BIM (Building Information Modeling) maakt het eenvoudiger om bouwprojecten te realiseren en bedrijfsdoelen te behalen. Vanuit het intelligente 3D-model komen communicatie en informatie samen om de juiste beslissingen te nemen in zowel de ontwerp-, bouw- als beheerfase.

Deze manier van samenwerken is niet meer weg te denken en geeft veel inzicht in het project voor alle betrokkenen. Het actief delen van kennis en informatie wordt in steeds meer projecten dan ook de standaard. Zo geeft BIM voordat de bouw daadwerkelijk start duidelijk weer wat het eindproduct wordt.

www.stabiplan.com/nl-nl/producten/stabicad/bim-software/

MEPcontent

MEPcontent.eu is de bibliotheek met content voor iedere MEP engineer. In deze bibliotheek vindt u up-to-date grafische en parametrische productinformatie die direct te gebruiken is in ieder BIM-proces. In nauwe samenwerking met alle bekende fabrikanten biedt MEPcontent.eu bestanden van veelgebruikte producten voor Revit en CAD. Deze bestanden zijn gratis en open: iedere engineer kan er gebruik van maken. De kwaliteit van de content wordt gegarandeerd door de European MEPcontent Standard en het testproces in onze content factory.

www.mepcontent.eu/

Contact

Sloep 1
2411 CD Bodegraven
0172 650265

Opgericht in 1990
FTE: 101 tot 500

Type software

  • Service Management (SM)
  • Simulatie Software

Sectoren

  • Bouw
  • Projectorganisaties

Gevestigd in

  • België
  • Duitsland
  • Frankrijk
  • Nederland
  • Roemenië