Terug

Stadsbeheer (TSS)

Stadsbeheer is in 2003 opgericht  na een succesvolle samenwerking tussen enkele gemeenten waaronder Breda. Zij hebben een belangrijke basis gelegd voor verdere ontwikkeling van de onderneming. Anno nu is Stadsbeheer een innovatieve en betrouwbare organisatie. Met meer dan tien jaar ervaring is onze naam gevestigd als dé efficiënte en innovatieve softwarebouwer op gebied van vergunning, handhaving en meer.

Stadsbeheer heeft als doel het ontwikkelen van ‘eenvoudige ICT oplossingen’ voor gemeenten en haar burgers. Dit doen we door zoveel mogelijk administratieve rompslomp rondom aanvraag van alle vergunningen op te vangen in een overzichtelijke moderne en  gebruiksvriendelijke applicatie. Een groot aantal gemeenten in Nederland maken al jarenlang en succesvol gebruik van onze betrouwbare oplossingen. Daardoor zijn zij als geen ander beter in staat de complexe regelgeving na te leven.

Naast het VTH domein bieden wij andere oplossingen voor (sport) accomodatieverhuur, subsidies en ook een module voor de WMO. Allen in een kant en klare basis oplossing welke direct gereed voor gebruik zijn.

Producten

APV

Uw plaatselijk beleid vertaald naar een werkende oplossing? Stadsbeheer bewijst dat het kan!

Of het nu gaat om het vastleggen van lokaliteiten en leidinggevenden, het opleggen van Precario, Evenementen en Drank & Horeca, de Stadsbeheer oplossing voor APV biedt het allemaal.

Onze ruime ervaring met het implementeren van APV processen bij gemeenten van klein tot groot zorgen voor een voorsprong op het gebied van kennis en softwareontwikkeling.

www.stadsbeheer.com/producten/apv/

SBA-Mobile Toezicht

SBA-mobile eenvoudig in gebruik.

De navigatieknoppen in SBA-mobile brengen u snel in het dossier van uw zaak. Van agenda tot werkmap tot het schrijven en versturen van een brief. De schermopbouw en het toepassen van de informatie is al na een korte training eenvoudig te bedienen.

Via het handige touch screen krijgt u maximaal inzicht in uw taken en processen binnen het eigen SBA backoffice.

Met SBA-mobile kunt u uw huidige locatie bepalen. Door de koppeling met het PDOK ziet u welke zaken in uw omgeving van toepassing zijn. De navigatieknoppen helpen u verder met de behandelde zaak en bijlagen. Direct overzicht op de juiste plek, waar en wanneer u maar wilt.

Iedere zaak kent een hoeveelheid aan gegevens. U maakt de keuze door middel van de handige uitklapschermen. Brieven die gekozen worden kunnen direct of later aangemaakt worden in de backoffice. Brieven, notities of aanvullingen bieden altijd een compleet en actueel dossier. Want dankzij SBA-mobile zijn alle rapporteringen direct aangepast!

Toetsen kunnen per activiteit via checklists worden afgewerkt. Bij een controle hoeft u geen toets meer te missen. Door de integratie met Vinx worden checklisten actueel gehouden en is een koppeling met wetteksten voorzien.

www.stadsbeheer.com/producten/sba-mobile-toezicht/

E-Formulieren

E-Formulieren lastig en kostbaar? Niet met de Stadsbeheer oplossing.

Met het plaatsen van de E-Formulieren engine bent u zelf in staat om eenvoudig uw eigen E-Formulieren samen te stellen en ze aansluitend in gebruik te nemen. Dit alles geheel in uw eigen huisstijl en voor ieder doeleinde toepasbaar.

www.stadsbeheer.com/producten/e-formulieren/

WMO

Met de SBA WMO-module op tijd voorbereid op de invoering van de WMO.

De SBA WMO-module ondersteunt WMO consulenten op een slimme en goed te begrijpen manier bij hun dagelijkse werkzaamheden. De module biedt grote voordelen. Werken met het SBA workflow systeem geeft u niet alleen gebruiksgemak maar ook overzicht.

- Werkvoorraad met signaleringen zoals termijnbewaking
- Eenvoudige en duidelijke stappen in een lopende aanvraag
- Verschillende consulenten kunnen een aanvraag inkijken en overnemen
- Alle informatie is altijd beschikbaar
- Optie om (diepere) managementinformatie uit te lichten
- De WMO-module ondersteunt het gehele proces
- Tijdbesparing door efficiëntie

Cruciaal is dat de WMO consulenten hun proces herkennen en beheersen in de software. Hiervoor hebben wij een flexibele inrichting van de diverse tabbalden ontwikkeld. Naar eigen wens kan de gebruiker de WMO taken zelf indelen.

Stadsbeheer software ondersteunt uw WMO op drie pijlers: registatief, planning en zorginhoudelijk. Onze software is gereed voor installatie en implementatie. Uw WMO consulenten kunnen direct starten met de WMO aanvragen.

Wilt u het proces rondom de WMO digitaliseren, dan is het ook mogelijk om een aansluiting op het digitale gegevensplein te realiseren. Daarnaast is er rekening gehouden met de koppeling van het CAK voor de berekening van de eigen bijdrage. Uiteraard kunnen wij u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden WMO online. Overige nkoppelingen, zoals met uw basisregistratie en DMS zijn voorzien en standaard beschikbaar.

www.stadsbeheer.com/producten/wro-3/

Accommodatieverhuur

Uw Sport-Accommodatie verhuur goed regelen? Dat kan met de SBA Accommodatieverhuurmodule! Of het nu gaat om sportvelden, sporthallen en zalen of buurthuizen, met SBA is het snel inzichtelijk welke huurder op welk moment gebruik maakt of wenst te maken van een Accommodatie. Door de meegeleverde koppeling met uw basisregistraties bent u ten alle tijde verzekert van de meest actuele gegevens in uw administratie. Om ook het facturatieproces te automatiseren is een koppeling naar uw financieelsysteem ook voorzien en kunt u snel en op een eenvoudige manier de kosten aan de huurder opleggen.

Om het uw huurders makkelijk te maken is de SBA Accommodatieverhuurmodule tevens voorzien van een Internet reserveringsformulier welke is op te nemen in uw gemeentelijke website. Huurders hebben zo snel en eenvoudig een overzicht van welke Accommodaties op welk moment nog beschikbaar zijn en kunnen hun reservering plaatsen.

www.stadsbeheer.com/producten/accomodatieverhuur/

Subsidies

Binnenkort kunt u meer lezen over de module voor subsidies.

www.stadsbeheer.com/producten/wro-2/

Koppelingen

De SBA applicatie beschikt over een eigen Brokerfunctionaliteit. Deze Broker maakt het eenvoudig om de SBA te koppelen aan andere softwarepakketten zoals gemeentelijke basisregistraties zoals Key2data van Centric of de CMG van PinkRoccade, maar ook de verschillende DMS systemen. Koppelingen worden generiek onderhouden, dit garandeert de zekerheid dat ze bij doorontwikkelingen blijven functioneren, hetzij van SBA, hetzij van de gekoppelde partner.

Stadsbeheer is ondertekenaar van het KING convenant.

www.stadsbeheer.com/producten/koppelingen/

Contact

Hanzeallee 14
8017 KZ Zwolle
038 8520005

Opgericht in 2003
FTE: 21 tot 50

Type software

  • Business Process Management (BPM)
  • Document Management
  • Kennis & Communicatie

Sector

  • Overheid (decentraal)

Gevestigd in

  • Nederland