Terug

Starred

Wij geloven niet in een lang, saai en duur klanttevredenheidsonderzoek. Wij begrijpen dat klantfeedback essentieel is, maar vinden dat slimme en gebruiksvriendelijke software het voor alle partijen leuker, makkelijker en betaalbaarder kan maken.

Producten

Starred

Gegarandeerd klantloyaliteit verhogen dankzij de juiste inzichten: de klantvriendelijke feedbacktool die aanzet tot actie.

Feedback is belangrijk, maar laat klantonderzoek geen wapen tegen jezelf worden. Starred respecteert de drukke agenda van je klanten door alle vragen op één enkele pagina te plaatsen. Hiermee weten wij de hoogste response van de markt te behalen.

Wij bieden je real-time inzichten: inclusief je grootste verbeterpunt per klantgroep. Daarnaast zit achter elk antwoord natuurlijk een klant met een eigen verhaal. Daarom bieden we een uitgebreide toolkit om feedback persoonlijk en schaalbaar op te volgen.

Wij geloven niet in dure onderzoeksbureaus die grote rapporten en nog grotere facturen sturen. Wij zien dat goede software dit beter én gebruiksvriendelijker kan. Ervaar zelf hoe je binnen 10 minuten 'van Starred' bent en je eerste klantfeedback ontvangt.

www.starred.com/nl/

Starred HR

Een blije klant begint bij een gelukkige medewerker. Starred HR toont real time het werkgeluk in je organisatie.

Wij vinden dat medewerkeronderzoek ook leuk en inspirerend kan zijn. Door alle vragen op één enkele pagina te plaatsen, is het onderzoek altijd kort en bondig en wordt feedback geven heel makkelijk. Zo kun je vaker om de mening van je medewerkers vragen.

Wij bieden je real-time inzicht in onderwerpen die voor jouw organisatie specifiek van belang zijn. Individuele medewerker feedback blijft altijd anoniem, maar geeft tegelijkertijd wél inzichten per team of afdeling.

Wij geloven niet in onderzoeksbureaus die dikke rapporten schrijven en nog grotere facturen sturen. Wij vinden dat elke organisatie haar werkgeluk zou moeten kunnen meten en verbeteren. Daarom bieden wij een gebruiksvriendelijke en scherp geprijsde oplossing.

www.starred.com/nl/starredhr

Contact

Nieuwe Herengracht 47
1011 RN Amsterdam
020 2610990

Opgericht in 2012
FTE: 21 tot 50

Type software

  • Kennis & Communicatie

Sector

  • Niet-sectorspecifiek

Gevestigd in

  • Nederland
  • Spanje
  • Verenigd Koninkrijk