Terug

Stb

Stb maakt software die klantrelaties en bedrijfsprocessen ondersteunt. Met onze databaseoplossingen verbinden we mensen en processen met elkaar. Verbindingen leggen is onze grote kracht.

U heeft bij Stb de keuze uit een aantal productlijnen die speciaal ontwikkeld zijn voor een specifieke branche of een bepaald type organisatie. U kunt deze systemen naar keuze als online oplossing (Software as a Service) afnemen of als lokale installatie inrichten. Zoekt u een oplossing die niet standaard beschikbaar is? Dan kunnen wij deze als maatwerk voor u uitvoeren.
Zo krijgt u een systeem dat past als een warme jas. Deze jas blijft ook in de toekomst passen, want Stb heeft een aanpak ontwikkeld die ervoor zorgt dat periodieke upgrades van de software het bestaande maatwerk niet kunnen ontregelen. De verbinding blijft intact. Dat helpt u om optimaal rendement te halen uit het netwerk van relaties, waarbinnen u met uw organisatie actief bent.

Producten

Stb Leden

Veel leden-, branche- en beroepsorganisaties maken een overgang door van een uniforme benadering van hun leden naar een meer op het individu toegesneden aanpak. Leden willen een gedifferentieerd aanbod van producten en diensten waarbinnen zij naar believen kunnen shoppen.

Voor uw organisatie betekent dit dat u een beter gevoel moet ontwikkelen voor de individuele behoeften van uw leden, om in te spelen met nieuwe elementen in uw aanbod. Hiervoor heeft Stb Stb Leden ontwikkeld. Een Customer Relationship Management (CRM) gebaseerd systeem, specifiek toegesneden op uw behoeften.

www.stb.nl/ledenadministratie-voor-leden-en-brancheorganisaties/

Stb Zorgplatform

Het Stb Zorgplatform biedt zorgverleners een web-based registratieomgeving welke zowel in eigen beheer als in een door Stb beheerde omgeving beschikbaar is. 
Een dashboard vormt de centrale ingang van het dossier, waarop overzichtelijk de relevante patiënt informatie en historie wordt weergegeven. Registraties worden direct vanuit het dashboard vastgelegd. Het dossier beschikt naast een optimale ondersteuning bij de registratie ook over een rapportage- en uitgebreide correspondentiemodule.

www.stb.nl/zorgorganisaties/

Stb Goede Doelen

Om de banden aan te halen met uw vrijwilligers of donateurs, hebt u inzicht nodig in hun (individuele) behoeftes maar ook in het reilen en zeilen van uw organisatie. Stb Goede Doelen regelt de afhandeling van het primaire proces, inclusief het financiële aspect, bij fondsenwervende organisaties tot in het kleinste detail. Tevens biedt Stb Goede Doelen u een platform voor de verschillende communicatieaspecten: website, sociale media en een nieuwsbrief.

De uitgebreide database van Stb Goede Doelen maakt een gedegen analyse van trends mogelijk. Op basis van deze analyse kunt u effectief communiceren met uw relaties en weloverwogen nieuwe succesvolle diensten en activiteiten initiëren. Het bieden van een online samenwerkingsplatform, dat gebruik maakt van de nieuwste social media standaarden, benadrukt het innovatieve karakter van uw organisatie.

www.stb.nl/goede-doelen/

Stb Cursus

Veel aanbieders van cursussen en opleidingen maken een overgang door van een uniforme benadering van hun cursisten naar een meer op het individu toegesneden aanpak. Het zijn de cursisten zelf die daarom vragen. Zij willen een gedifferentieerd aanbod van opleidingen, cursussen en trainingen waaruit zij naar eigen inzicht hun keuze kunnen maken.

Voor u betekent dit dat u een beter gevoel moet ontwikkelen voor de individuele behoeften van uw huidige en toekomstige cursisten. U moet meer gegevens gaan vastleggen om trends in deze behoeften te kunnen signaleren en daar op in te spelen met nieuwe elementen in uw aanbod. Stb ondersteunt dit proces met software specifiek op uw behoeften toegesneden.

www.stb.nl/stb-cursus/

Contact

De Molen 100
3995 AX Houten
030 6343000

Opgericht in 1992
FTE: 21 tot 50

Type software

  • Customer Relationship Management (CRM)
  • Document Management

Sectoren

  • Ledenorganisaties
  • Onderwijs
  • Zakelijke dienstverlening
  • Zorg

Gevestigd in

  • Nederland