Terug

Syntess Software

syntess gorinchem

Syntess Software is producent van ERP- en mobiele software en speelt al 30 jaar een vooraanstaande rol wanneer het gaat om de automatisering van technische dienstverleners. Syntess Atrium is glasheldere ERP-software voor moderne technisch dienstverleners die vooruit willen.

Syntess biedt geïntegreerde software voor kleine, middelgrote en grote bedrijven. In Nederland zijn 3000 technische dienstverleners werkzaam met onze softwareproducten.

Syntess software is zeer geschikt voor bouwbedrijven

Tot de klantenkring van Syntess behoren installatiebedrijven, bedrijven uit de (af)bouwsector en algemeen technische bedrijven met een focus op projecten en service.

We integreren alle toepassingen, van artikelbeheer tot en met financiële administratie, in één systeem. Zo onderscheiden onze producten zich door hun eenvoud, transparantie, branchegerichtheid en aansluiting op de praktijk. Onze doelstelling is dan ook om de hoogste mate van klanttevredenheid te behalen met de beste logistieke en administratieve software voor bouwbedrijven en technische dienstverleners.

Sponsoring

Syntess software staat ook bekend om de sponsoring van professionele schaatsers. Zo is Syntess zeker tot en met 2020 sponsor van Ireen Wüst.

 

Producten

Syntess Atrium Business

Syntess Atrium Businessbevat als basispakket Artikelbeheer, Relatiebeheer, Brieven en Offertes en Verkoopfacturen en een Rapportgenerator. Dit pakket is modulair uitbreidbaar met tal van onderwerpen als Financiële administratie, Werkbonnen, Uren, Abonnementen etc. Syntess Atrium Business kan uitgebreid worden tot maximaal twee gelijktijdige gebruikers. Mocht uw onderneming groeien en wenst u meer gebruikers te activeren, dan kan er worden overgestapt naar de editie Syntess Atrium Professional of Syntess Atrium Enterprise. Bedoeld voor installatiebedrijven, bouw, reparatie en onderhoud en machinebouw met een project- en servicegericht bedrijfsmodel.

www.syntess.nl/nl-NL/bedrijfssoftware/syntess-atrium/business

Syntess Atrium Professional

Syntess Atrium Professional is een professioneel softwarepakket zoals de naam al zegt. Afgestemd op middelgrote bedrijven tot ongeveer 100 werknemers. Het pakket is zeer sterk geïntegreerd en afgestemd op de praktijk van een onderneming, die project- en service gericht werkt. Een breed palet aan modules is beschikbaar en er kan altijd worden doorgegroeid naar Syntess Atrium Enterprise. Bedoeld voor installatiebedrijven, bouw, reparatie en onderhoud en machinebouw met een project- en servicegericht bedrijfsmodel.

www.syntess.nl/nl-NL/bedrijfssoftware/syntess-atrium/professional

Syntess Atrium Enterprise

Grote bedrijven stellen hoge eisen. Niet alleen op het gebied van praktische werkzaamheden, maar zeker ook op het gebied van financiële administratie. Diepgaandere eisen aan functionaliteit worden gesteld voor iedere individuele medewerker. Syntess Atrium Enterprise is de grootste editie naast Business en Professional. Bedoeld voor installatiebedrijven, bouw, reparatie en onderhoud en machinebouw met een project- en servicegericht bedrijfsmodel.

In Syntess Atrium Enterprise is de financiële projectadministratie intracomptabel dat betekent dat hoofd- en subadministratie volledig geïntegreerd zijn. Hierdoor worden uw onderhandenwerk en waarde voorraad gejournaliseerd naar het grootboek. Syntess Atrium Enterprise biedt fantastische tools zoals financiële dashboards en rapportagemogelijkheden door de integraal opgenomen rapportgenerator.

www.syntess.nl/nl-nl/bedrijfssoftware/syntess-atrium/enterprise

Syntess Buitendienst

Syntess Atrium stuurt buitendienstmedewerkers digitaal aan. Opdrachten worden in een grafisch planscherm toegewezen aan monteurs/vaklieden. Via een device ontvangt de medewerker de werkbon, die op zijn beurt de planner toont wanneer de medewerker aan het rijden is, ter plaatse is bij het adres, of dat de medewerker materiaal aan het registreren is en dus zijn werkzaamheden heeft afgerond. De inhoud van de werkbon is direct in Syntess Atrium beschikbaar en de factuur staat eigenlijk al klaar. Na het autoriseren van de bon door een leidinggevende wordt de factuur direct gemaakt en verzonden. De administratie wordt ontlast met het overtypen van gegevens en de klant betaalt sneller zijn rekening.

www.syntess.nl/nl-nl/bedrijfssoftware/alles-in-een-systeem/buitendienst

Contact

Spijksedijk 16a
4207 GN Gorinchem
088 4080410

Opgericht in 1987
FTE: 101 tot 500

Type software

  • Enterprise Resource Planning (ERP)

Sectoren

  • Bouw
  • Productie
  • Projectorganisaties
  • Service organisaties

Gevestigd in

  • Nederland