Terug

Tetra

Tetra is volledig Nederlands en bouwt sinds 2000 succesvolle oplossingen voor de gezondheidszorg. De focus ligt daarbij altijd op efficiëntie. Onze producten moeten u, in onze optiek, optimaal ondersteunen bij het uitoefenen van uw vak. Om dit te bereiken werken wij nauw samen met de gebruikers van onze software. Sinds 2014 zijn deze producten onder de naam Bricks verenigd.

Producten

Bricks Apotheek

Bricks Apotheek biedt volwaardige Apotheek Informatie Systeem (AIS) functionaliteit voor zowel apotheken, clusters van samenwerkende apotheken en apotheekhoudende huisartsen.

www.tetra.nl/producten/bricks-apotheek

Bricks Financieel

Bricks Financieel biedt een compleet administratiesysteem, gebaseerd op grootboekrekeningen. U kunt Bricks Financieel op de volgende manieren gebruiken:

Basaal
U gebruikt alleen debiteurenbewaking.

Compleet
U voert de complete praktijkadministratie met Bricks Financieel.

Enkele functies van Bricks Financieel zijn onder andere:
- Vrij in te richten grootboekkaarten
- Onbeperkt aantal onafhankelijke administraties
- Rechten aan gebruikers koppelen
- Elektronisch inlezen van uw bankafschriften
- Uitgebreide rapportage mogelijkheden
- Directe koppeling met alle andere Bricks systemen

www.tetra.nl/producten/bricks-financieel

Bricks Huisarts

Bricks Huisarts biedt de volledige oplossing voor de automatisering van uw huisartsenpraktijk.

Functioneel, overzichtelijk en simpel. Uitgangspunt bij het ontwerp van de gebruikersinterface is eenvoud geweest. Zo hebben we ervoor gezorgd dat er nergens binnen Bricks Huisarts ingewikkelde menu’s zijn ingebouwd. Geen cursus nodig; gewoon beginnen met werken!

Bricks Huisarts kan geheel op zichzelfstaand functioneren. U bent dus niet afhankelijk van externe software of netwerkverbindingen. Vecozo check werkt met iedere adsl-verbinding!

Bij het ontwerpen en bouwen van Bricks Huisarts zijn de NHG uitgangspunten zoals beschreven in het NHG HIS referentiemodel 2005 in acht genomen.

Ondanks de eenvoudige, intuïtieve gebruikersinterface biedt Bricks Huisarts u op veel punten meer functionaliteit dan dat u bij onze collega HISsen zult aantreffen.

Actueel: aan Bricks Huisarts continu doorgebouwd; iedere maand wordt een nieuwe versie uitgebracht.

Geen systeembeheer meer: avonden puzzelen met update handleidingen behoren eindelijk tot het verleden! Via de Tetranet verbinding tussen uw praktijk en het Tetra kantoor zorgt Tetra voor de updates van uw His, backups en helpdesk op afstand.

www.tetra.nl/producten/bricks-huisarts

Bricks Specialist

Bricks Specialist is het webbased Elektronisch Patiënten Dossier van Tetra en biedt de basale functionaliteit van een compleet Huisarts Informatie Systeem (HIS).

Enkele van de functies die u van Bricks Specialist kunt verwachten zijn:

Patiëntjournaal:
- Gestructureerd vastleggen van medische gegevens
- Toevoegen van willekeurige documenten
- Wiki pagina voor ongestructureerde patiëntinformatie

Medicatie voorschrijven:
- Voorschrijven van medicatie via de Z-Index
- Snelkeuzes instellen voor veel gebruikte recepten
- Medicatiebewaking op alle voorgeschreven medicatie
- 'Klaarzetten' medicatievoorschriften om later goed te keuren
- Meegeven van 'Uitvoeringsverzoek Medisch Handelen' (UMH) bij het voorschrijven

Externe koppelingen:
- Registratie van toedieningen van medicatie
- On-site invullen van toedienregistraties
- On-site invullen van MSVT-formulieren
- Ophalen patiëntrapportages uit diverse zorgsystemen


Algemeen:
- Webbased; 24/7 toegang op iedere plaats waar u over een internetverbinding en moderne browser beschikt
- Centraal bijhouden van formulieren en andere documenten
- Portaal functie om communicatie over patiënt tussen verschillende zorgverleners te faciliteren. Gekoppeld aan e-mail
- Token authenticatie

www.tetra.nl/producten/bricks-specialist

Bricks Switchboard

Als HIS-leverancier krijgen we regelmatig verzoeken binnen voor het aanleveren van extracties en het koppelen met agenda's, wachtkamerschermen, tolk-oplossingen, pre-consultsystemen, zelf-triage, zelfhulp sites, apps, etc.

Daarom hebben we in alle software "aansluitpunten" ingebouwd waar derden op kunnen voortborduren. Bijvoorbeeld: als iemand voor een praktijk een online agenda wil maken dan is er een standaard webservice die kan vertellen welke afspraak momenten beschikbaar of bezet zijn.

Door deze manier van werken wordt Bricks Switchboard inmiddels gebruikt door diverse leveranciers van online agenda's die rechtstreeks met de agenda in Bricks Huisarts communiceren.

Tetra juicht extra functionaliteit en input van derden van harte toe zodat u als klant zoveel mogelijk gemak heeft van uw software.

www.tetra.nl/producten/bricks-switchboard

Bricks Waarnemen

Alle Bricks systemen zijn op afstand benaderbaar via Bricks Waarnemen.

Doordat het inloggen op afstand in uw Bricks systeem via een webbrowser gaat en gebruik maakt van een standaard internetverbinding hoeft u om Bricks Waarnemen te gebruiken geen installaties te doen op de remote werkplek. Dit zorgt ervoor dat u onafhankelijk van uw besturingssysteem en internetverbinding altijd met uw systeem kunt werken.

Bij het inloggen via Bricks Waarnemen ontvangt u per SMS een code op het aan uw account gekoppelde mobiele nummer. Door deze aanvullende code is het inloggen voor onbevoegden onmogelijk.

Uiteraard maakt Bricks Waarnemen gebruik van een versleutelde verbinding, waarmee de veiligheid van het systeem gegarandeerd is.

www.tetra.nl/producten/bricks-waarnemen

Bricks WebAgenda

Met de Bricks WebAgenda kunnen uw patiënten op zeer laagdrempelige wijze een afspraak plannen in uw agenda. Nieuwe afspraken verschijnen direct op het scherm bij de arts en assistentes. U kunt zelf aangeven welke tijdsblokken via internet beschikbaar zijn.

Om een afspraak te maken hoeft uw patiënt alleen een slot te selecteren en achternaam, geboortedatum, geslacht en eventueel de klacht in te voeren. Uw patiënten hoeven niet in te loggen, via bijvoorbeeld DigiD, om een afspraak te maken.

De praktijk leert dat juist de oudere patiënt gebruik maakt van de online agenda.

Voor het inrichten en hosten van de Bricks WebAgenda wordt, bovenop de standaardlicentie van Bricks Huisarts, 9 euro per maand (excl. BTW) in rekening gebracht.

www.tetra.nl/producten/bricks-webagenda

Bricks WebApp

We zetten de nieuwste technologieën in om de dokter-patiënt communicatie te verbeteren en versimpelen. Dit scheelt u, als arts en praktijk uiteindelijk tijd en mankracht, die u vervolgens kunt inzetten voor andere zaken.

De Bricks WebApp is 24/7 beschikbaar in iedere web browser, of u nu een PC, laptop, smartphone of tablet gebruikt. Uw patiënt hoeft geen software te installeren, maar alleen naar uw website / WebApp te gaan, en daar vindt hij de WebApp klaar voor gebruik.

Met de WebApp kan uw patiënt verschillende zaken gerelateerd aan een bezoek aan de huisarts zelf regelen. Daarnaast zijn er ook nog een aantal andere functies die uw patiënt kunnen helpen in goede gezondheid te blijven.

www.tetra.nl/producten/bricks-webapp

Contact

Begijnekade 13
3512 VV Utrecht
030 2760413

Opgericht in 2000
FTE: 11 tot 20

Type software

  • Accounting & Finance
  • Document Management
  • Kennis & Communicatie

Sector

  • Zorg

Gevestigd in

  • Nederland