Terug

Trivium Software

Trivium Software is dé architect van innovatieve oplossingen voor de juridische praktijk. Met ruim 250 geautomatiseerde kantoren is FORTUNA de oplossing met de meeste gebruikers in Nederland. Een pakket waarmee advocaten hun juridische, administratieve en financiële processen kunnen stroomlijnen. FORTUNA biedt volledige integratie van boekhouding en dossiers, een module voor managementrapportages, een intelligente scanmodule gekoppeld aan digitale archivering, meertalige sjablonen en natuurlijk een naadloze koppeling met met Outlook, Microsoft Office en andere externe applicaties. NEXTmatters is de nieuwe generatie software voor de juridische praktijk. Overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en geheel toegesneden op het moderne advocatenkantoor.

Producten

NEXTmatters

NEXTmatters kenmerkt zich door het gebruiksgemak en het intuïtieve navigeren door de applicatie. Door de herkenbare grafische vormgeving voelt NEXTmatters al snel vertrouwd. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden. Voor de moderne praktijk, die klaar wil zijn voor de (digitale) toekomst, biedt NEXTmatters u uitgebreide mogelijkheden. Zowel voor de kleinere als grote kantoren, ieder met hun eigen wensen en behoeften. Met NEXTmatters beschikt u over een applicatie met flexibele mogelijkheden, toegespitst op uw rechtspraktijk en behoeften. U produceert eenvoudig documenten, met de NEXTapp heeft u altijd de contactgegevens van uw cliënt bij de hand, schrijft u tijd en beschikt u over uw digitale dossier. Met de NEXTcontroller heeft u de mogelijkheid eenvoudig analyses te maken en bent u in staat om voor uw organisatie de juiste beslissingen te nemen.

Naast de bestaande functionaliteiten ontwikkelen we voortdurend nieuwe functies. Alle functionaliteiten hier beschrijven is niet mogelijk, maar om u een indruk te geven noemen we graag:

Relatiebeheer:
- volledig beheer van cliëntgegevens en CRM
- geautomatiseerde verwerking van KvK gegevens
- automatische inzagen van Insolventie- en Curateleregister en register schuldsanering
- koppeling telefooncentrale

Dossierbeheer:
- compleet digitaal dossier op medewerker-, relatie- en cliëntniveau
- zeer uitgebreide tariefstructuur
- volledige integratie van e-mail en synchronisatie met uw smartphone
- termijnagenda, agendabeheer en planning

Correspondentie:
- geautomatiseerd samenstellen van documenten en correspondentie
- versiebeheer
- uitgebreide zoekfunctie

Urenregistratie:
- urenregistratie op verschillende niveaus
- urenregistratie via de timer
- agenda-afspraken automatisch opnemen in de urenregistratie
- urenregistratie via de NEXTapp

Financieel:
- uitgebreid (digitaal)declaratie proces
- koppeling financiële administratie AFAS Profit
- zeer uitgebreide managementinformatie, uren- en financiële rapportages met o.a. een analyse van uren, omzet, gemiddeld gerealiseerde tarieven, kostprijs, prestaties van medewerkers en onderhanden werk
- beheer derdengelden

Via de NEXTportal geeft u uw klanten inzage in hun eigen dossier(s) en met de NEXTscan, voegt u binnengekomen correspondentie aan uw digitaal dossier toe.

FORTUNA

FORTUNA bestaat uit de volgende flexibel in te richten modules:

- Relatiebeheer (CRM)
- Digitaal dossierbeheer
- Tijdregistratie
- Digitaal declareren
- Financiële administratie
- Managementrapportage

Aparte modules die geen onderdeel uitmaken van standaard FORTUNA zijn het klantenportaal, waarmee u uw klanten via uw website inzage geeft in hun eigen dossier(s) en de scanmodule, waarmee u binnengekomen correspondentie kunt scannen en aan uw digitaal dossier kunt toevoegen.

Wie op zoek is naar een complete oplossing voor de juridische praktijk, heeft met FORTUNA een compleet pakket in handen. De software is op dit moment compleet, u zult nauwelijks iets te wensen over hebben. Het is vrijwel ondoenlijk om alle functionaliteiten hier voor u te beschrijven. Uw praktijk verandert en de partijen waar u dagelijks mee te maken heeft eveneens.

Naast FORTUNA is sinds 2014 ook NEXTmatters op de markt.

www.trivium.nl/FORTUNA

Contact

Paterserf 3
4904 AA Oosterhout
0162 498989

Opgericht in 1997
FTE: 11 tot 20

Type software

  • Kennis & Communicatie

Sector

  • Legal

Gevestigd in

  • Nederland