Terug

Ultimo Software Solutions

Ultimo Software Solutions is een onafhankelijk en van origine Nederlands bedrijf, dat sinds 1988 actief is in het ontwikkelen van software voor het doelmatig beheer van bedrijfsmiddelen en processen. Wij mogen ons in diverse marktsegmenten met de softwareproducten voor Facility, Maintenance, IT Service, Fleet en Infra Asset Management tot de marktleiders rekenen.Producten

Ultimo Maintenance Management

Al sinds 1988 staan wij de onderhoudsprofessional bij met de pragmatische Ultimo Maintenance Management software. De toonaangevende software ondersteunt u bij de instandhouding van uw kostbare assets.

Voor elke organisatie en ondersteuningsbehoefte bieden wij een passende oplossing. Zowel kleine als grote organisaties profiteren met de inzet van Ultimo Maintenance Management software van meer structuur, inzicht, efficiency en veiligheid. De werkzaamheden zijn eenvoudiger planbaar en de resultaten van de werkzaamheden zijn middels duidelijke dashboards en rapportages beter inzichtelijk.

Niet alleen uw onderhoudsafdeling geniet van de voordelen van Ultimo Maintenance Management software. De beste resultaten worden behaald bij organisaties waar goed wordt samengewerkt op het gebied van onderhoud, productie, safety/kwaliteit, financiën en directie. Immers, alle partijen zijn gebaat bij een strakke planning, goede communicatie en gefundeerde investeringsbeslissingen inzake Maintenance Management. Het Ultimo Maintenance Management systeem voorziet u van het juiste gereedschap.

www.ultimo.com/nl/software/maintenance-management-software

Ultimo Fleet Management

Met de vanuit de praktijk ontwikkelde Fleet Management software verlicht u het administratieve en technische beheer van uw voertuigen en/of vloten. Bovendien krijgt u meer inzicht in de kosten, waarmee u uw beleid kunt monitoren.

Aan u de uitdaging om op economische wijze uw bedrijfsvoering uit te voeren. Nog nooit is het zo belangrijk geweest om tegen de scherpst mogelijke tarieven te opereren. Bij het beheer en onderhoud van uw wagenpark of vloten is het dan ook zaak om exact inzicht te krijgen in de Total Cost of Ownership. Deze informatie uit de wagenparkbeheer software gebruikt u bij uw relevante (investerings)beslissingen.

Met de Fleet Management software van Ultimo beschikt u over een gebruiksvriendelijke en pragmatische softwaretool. Gebruik de software om uw beheerstaken te vereenvoudigen, onderhoud beter af te stemmen op de beschikbaarheid, inzicht in prestaties te monitoren en uw grip op contracten, verzekeringen en schades te vergroten.

www.ultimo.com/nl/software/fleet-management

Ultimo Infra Asset Management

De Infra Asset Management software stelt opdrachtgevers en –nemers binnen de infrasector in staat om weloverwogen beslissingen te nemen op het gebied van Asset Management, met inachtneming van specifieke vraagstukken.

Zowel aan de zijde van de infrabeheerder als aan de zijde van de aannemer is extra transparantie bij asset management van infrastructuur van grote waarde. Monitor en evalueer onderlinge afspraken en prestatiecontracten en maak kenbaar dat u aan normen (NEN 2767-4) en wet- en regelgeving voldoet.

Vergroot de doelmatigheid bij de uitvoering van werkzaamheden op het gebied van asset management door kosten te beheersen en te besparen, werkzaamheden op efficiënte wijze in te plannen, stremmingen te reduceren, condities te verbeteren en de levensduur van infrastructurele objecten te verhogen.

www.ultimo.com/nl/software/infra-asset-management

Ultimo IT Service Management Software

De standaard ITSM software is een volwaardige oplossing voor professioneel IT Service Management, gebaseerd op ITIL en ISM-gecertificeerd. Ook uw specifieke aanpassingen kunnen eenvoudig worden doorgevoerd voor nog betere resultaten.

De IT-omgeving van uw organisatie vertegenwoordigt een grote waarde. De ITSM software verschaft u direct meer inzicht in uw IT-assets en IT-infrastructuur en maakt het mogelijk om uw IT-beleid adequaat bij te sturen. Bijvoorbeeld om de kwaliteit te verbeteren of de kosten te beheersen. Ook de medewerkers van de IT-afdeling/helpdesk ondervinden meer structuur en gemak bij de afhandeling van gemelde incidenten/calls met de software voor IT Service Management.

De ITSM software is gebaseerd op de meest voorkomende ITIL-services. Het beheer van bekende fouten en problemen en de doorvoering van wijzigingen in de IT-omgeving verloopt op correcte wijze. De software biedt verder ondersteuning bij het beheer van contracten, Service Level Agreements, Request Fulfillment, afschrijving en vervanging, voorraadbeheer en inkoop van IT-middelen.

www.ultimo.com/nl/software/it-service-management-itsm

Ultimo Facility Management

De Ultimo FMIS, Facility Management Informatie Systeem, stelt u in staat om op efficiënte en klantvriendelijke wijze vorm te geven aan Facility Management. Hierdoor voldoet u aan, of overtreft u zelfs, de verwachtingen van uw interne klanten.

Met de Facility Management software draagt u bij aan de optimale ondersteuning van uw servicedesk en houdt u grip op alle overige facilitaire en vastgoedgerelateerde processen. Zowel in de front als de back office(s) van het FMIS systeem zult u merken dat de efficiency een flinke impuls krijgt. Dit geeft u de mogelijkheden om uw facilitair beleid weloverwogen en in alle rust te voorzien van kwaliteitsinjecties.

Uw klanten zullen merken dat de dienstverlening volgens afspraken verloopt en u bent in staat om de klantvriendelijkheid van facility management verder te verbeteren. Door de inzet van Self Service stelt u uw afnemers in staat om rechtstreeks klachten, wensen, informatieverzoeken en storingen door te geven en de opvolging daarvan in het FMIS te monitoren.

www.ultimo.com/nl/software/facility-management-fmis

Contact

Waterweg 3
8071 RR Nunspeet
0341 423737

Opgericht in 1988
FTE: 101 tot 500

Type software

 • Enterprise Asset Management (EAM)
 • Facility Management (FM)
 • IT Management
 • Service Management (SM)

Sectoren

 • Energie & Milieu
 • Hospitality
 • Onderwijs
 • Overheid (centraal)
 • Overheid (decentraal)
 • Productie
 • Transport & Logistiek

Gevestigd in

 • België
 • Duitsland
 • Nederland
 • Verenigd Koninkrijk