Terug

Vabi

Vabi is marktleider in beslissingsondersteunende software voor gebouwprestaties. De modellen van Vabi voorspellen en verbeteren gebouwprestaties en visualiseren deze in 3D. Vabi bouwt daarmee de brug tussen gebouweigenaren, -beheerders, gebruikers en de keten.

Dagelijks vertrouwen ruim 2000 installatie- en bouwbedrijven, adviesbureaus, overheden, technische universiteiten, architecten en woningcorporaties op onze software. Klanten kiezen voor Vabi vanwege ons innovatieve vermogen, ons hoge serviceniveau en onze betrouwbare producten.

Producten

Vabi Elements

Vabi Elements 3.0, het integrale gebouwprestatieplatform, helpt u met het realiseren en verantwoorden van gebouwprestaties over de hele levenscyclus van een gebouw.

Met Vabi Elements bent u klaar voor de toenemende markteisen zoals, BREEAM-NL, Frisse Scholen, 0 op de meter, TCO, private kwaliteitsborging en toenemende aansprakelijkheidsrisico’s. Ook kunt u mee met (ontwerp)processen zoals DBFMO, PPS en BIM. Uw klant vraagt om toegevoegde waarde en verantwoording van gebouwprestaties over de gehele levenscyclus. Met Vabi Elements kunt u die bieden.

Ontwerpkeuzes op thema’s als duurzaamheid en productiviteit hebben invloed op elkaar. Door ze gescheiden van elkaar te zien bestaat het risico van suboptimale beslissingen.

Het performance dashboard van Vabi Elements vertaalt de verschillende berekeningen naar Kritische Prestatie Indicatoren (KPI’s) en maakt deze integraal inzichtelijk in combinatie met de financiële consequenties. Dit is dé manier van communiceren waarop uw klant heeft gewacht.

www.vabi.nl/producten/vabi-elements/

Vabi Assets

Met Vabi Assets kunnen gebouweigenaren en gebouwbeheerders hun doelstellingen op het gebied van energie en vastgoedbeleid optimaal behalen. De Vabi Assets modellen simuleren vanuit ingegeven doelstellingen de mogelijke scenario’s voor één individueel gebouw tot en met elk gewenst voorraadniveau. De gevolgen hiervan zijn vervolgens direct inzichtelijk. Denk hierbij aan huuropbrengsten, exploitatiekosten, consequenties bij investeringen, duurzaamheid en comfort. Om gerichte acties uit te zetten of beslissingen te nemen over het vastgoed, is het belangrijk dat de juiste vastgoeddata op tijd voor handen zijn. Ook daar helpen de Vabi Assets producten u bij.

Vabi Assets is onder te verdelen in Vabi Assets Energie, Assets Beleidssimulatie en Vabi Assets Vastgoeddata.

www.vabi.nl/producten/vabi-assets/

Vabi EPA

Vabi EPA is de meest gebruikte energieprestatie advies software in Nederland. U bent verzekerd van een optimaal energieadvies dat aansluit bij de wensen van uw opdrachtgever. Door meerdere varianten van maatregelen te evalueren, kunt u de opdrachtgever inzicht geven in de bijbehorende energieprestatie van het gebouw.

Vabi EPA is de totaaloplossing met zowel een complete energiecertificering als het maatwerkadvies. Uw garantie op betrouwbare uitkomsten en zelfs een eis van de overheid om bijvoorbeeld in aanmerking te komen voor een subsidie op maatwerkadvies als particuliere woningeigenaar.

Snelheid, overzicht en flexibiliteit, de beste kwaliteit en een optimale energieprestatie als uitkomst zorgen ervoor dat Vabi niet voor niets onbetwist de standaard in de markt is.

www.vabi.nl/producten/vabi-epa/

Vabi UO

Vabi Uniforme Omgeving software is de standaard in rekensoftware voor technische berekeningen die worden toegepast in de werkgebieden installatietechniek, bouwfysica en elektrotechniek. Software die voldoet aan de laatste normen en rekenregels, altijd betrouwbaar, actueel en breed toepasbaar. Software die zich snel terugverdient omdat u er grote tijdwinst mee behaalt.

De Vabi UO programma’s sluiten op elkaar aan. Een belangrijk kenmerk hiervan is dat de basis invoergegevens gelijk zijn, zodat men snel op een ander programma kan overgaan, zonder invoergegevens opnieuw in te hoeven voeren. Dit bespaart tijd, beperkt de kans op invoerfouten en sluit aan bij projectmatig werken.

www.vabi.nl/producten/vabi-uniforme-omgeving/

Vabi Onderwijs

Aan MBO, HBO of WO onderwijsinstellingen die onderwijzen op vakgebieden in de installatietechniek, bouwfysica of bouwkunde verstrekt Vabi Onderwijslicenties. Voor Vabi EPA en Vabi Elements zijn hieraan geen kosten verbonden.

De onderwijslicentie wordt door Vabi alleen verstrekt aan MBO, HBO of WO onderwijsinstellingen. Alle studenten mogen gebruik maken van de licentie. Verstrekking van de onderwijslicentie aan studenten geschiedt niet via Vabi, maar via het opleidingsinstituut zelf. Dit alles naar gelang de voorwaarden die hierop van toepassing zijn.

www.vabi.nl/producten/vabi-onderwijs/

Contact

Kleveringweg 6-10
2616 LZ Delft
015 2574420

Opgericht in 1972
FTE: 21 tot 50

Type software

  • Facility Management (FM)
  • Simulatie Software

Sectoren

  • Bouw
  • Onderwijs
  • Overheid (decentraal)
  • Vastgoed

Gevestigd in

  • Nederland