Terug

Valk Solutions

De wereld van de retailer is vol uitdagingen. Op die wereld hebben wij onze eigen kijk. We zullen altijd voorop lopen. Ons altijd afvragen wat de retailer nodig heeft. Wat zijn nieuwe businessmodellen zijn, welke diensten de consument afdwingt en om welke organisatie dat vraagt. En we zullen daarop reageren met grensverleggende innovaties en krachtige oplossingen.

De uitdaging mag verschillen, van omnichannel, cloud en big data tot 3D-printers, drones en zelfrijdende bezorgauto’s. Maar wij zijn Valk Solutions en we hebben het zien aankomen. We zullen de stappen die retailers gaan zetten niet alleen volgen, maar hen daartoe uitdagen. En als we eenmaal samen zijn, blijven we samen vernieuwen en samen veranderen. Het is maar net waar je business om vraagt. Valk Solutions. Empowering retail.

Producten

ASPOS

ASPOS is een cross-channel retail platform speciaal ontwikkeld om nieuwe kansen ten volle te benutten. ASPOS is 100% online en realtime, met één centrale database in de cloud. Alle transacties en mutaties werken rechtstreeks op de database. Dit opent een rijkdom aan mogelijkheden voor verkoop, marketing en CRM. De consument komt werkelijk centraal te staan. De achterkant is kostenefficiënt met geïntegreerde logistiek en centraal beheer. Alleen zó kunt u structureel geld verdienen met cross-channel. ASPOS is compleet met een geïntegreerde webshop, mobile app, online POS, tablet POS, instore kiosk, Youtube narrowcasting, wireless PDA, electronisch bestellen, voorraadbeheer, business intelligence en nog veel meer. ASPOS is een open platform conform internationale standaarden. Webshop en kiosk kunnen dus ook van derden betrokken worden. ASPOS combineert centrale regie met lokaal ondernemerschap en buitengewoon geschikt voor filiaalbedrijven, hardfranchise en softfranchise.

www.valksoftware.nl/onze-producten/aspos/

ProPOSS

ProPOSS is het compleetste retail programma op de markt met een rijkdom aan functionaliteit. ProPOSS is geschikt voor zelfstandige winkeliers en voor winkelketens. Kenmerkend voor ProPOSS is dat het uw hele retail procesautomatiseert. ProPOSS is niet alleen een kassa, met ProPOSS maakt u de automatiseringscirkel rond. Van verkoop via besteladvies en inkoop naar ontvangsten. Barcode labels en prijsstickers worden automatisch aangemaakt, rapportages staan voor u klaar en klantbestellingen worden apart gehouden.

ProPOSS is modulair opgebouwd volgens een overzichtelijke menustructuur en wordt compleet aangeboden, met alle modules. Met ProPOSS beschikt u over moderne en snelle software, robuust en stabiel. Als onderdeel van het servicecontract ontvangt u ieder jaar kosteloos een nieuwe versie van ProPOSS.

www.valksoftware.nl/onze-producten/proposs/

Contact

Vlasakker 5
3417 XT Montfoort
0348 431490

Opgericht in 1989
FTE: 51 tot 100

Ranking

Type software

  • Analytics & Business Intelligence (BI)
  • Customer Relationship Management (CRM)
  • E-Commerce Software
  • Point of Sale (PoS)

Sector

  • Retail

Gevestigd in

  • Nederland