Terug

Philips VitalHealth

Philips VitalHealth is in 2006 opgericht door Mayo Clinic en Noaber Foundation en in 2017 overgenomen door Koninklijke Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA). Als onderdeel van Philips’ population health portfolio, wil Philips VitalHealth de gezondheid van mensen verbeteren en betere gezondheidsresultaten mogelijk maken door digitale oplossingen voor waardegedreven en collaboratieve zorg. Philips VitalHealth is onderdeel van een sterk ecosysteem van geïntegreerde oplossingen. Zorgorganisaties worden in staat gesteld hun patiëntenpopulatie beter te begrijpen, zorg te coördineren en patiënten te betrekken in hun zorg. Philips VitalHealth is een leider in uitkomsten meten, zorgcoördinatie en patient engagement, gebaseerd op het Philips VitalHealth Platform.

Producten

Philips VitalHealth Engage

Philips VitalHealth ervaart dat zorginstellingen patiënten meer regie willen geven: dossierinzage, online communicatie met zorgverleners en zorg op afstand met bijvoorbeeld thuismeten. Ook de Nederlandse overheid stimuleert dit in programma's als VIPP, VIPP GGZ en OPEN. Engage is bedoeld om zorginstellingen te ondersteunen bij het betrekken van hun patiënten.

www.philips.nl/healthcare/sites/vitalhealth/products/engage

Philips VitalHealth QuestManager

QuestManager is een oplossing voor het uitvoeren van diagnose-, kwaliteits- en effectmetingen binnen de zorg. De patiënt kan thuis of op locatie via internet één of meerdere vragenlijst(en) invullen die zijn toegewezen door de zorgverlener. Dit geeft de zorgverlener direct informatie over o.a. de status, voortgang van een behandeling en zorgervaring van de patiënt. Deze informatie levert input op voor (wetenschappelijk) onderzoek, bijvoorbeeld op het gebied van kwaliteit.

www.philips.nl/healthcare/sites/vitalhealth/products/questlink

Philips VitalHealth Coordinate

Philips VitalHealth ervaart dat innovaties, mondige patiënten en vergrijzing leiden tot een stijging van de zorgvraag, terwijl zorgverzekeraars en gemeenten de zorgkosten proberen te drukken. Technologie kan worden gebruikt met het doel snellere en betere zorg te leveren aan de patiënt en tegen lagere kosten. De juiste zorg op de juiste plek, door samenwerking tussen alle zorgaanbieders in de gehele zorgketen.

www.philips.nl/healthcare/sites/vitalhealth/products/coordinate

Philips VitalHealth Platform

Op zoek naar een startpunt voor uw eHealth-oplossingen, voor zowel uw bestaande systemen als nieuwe? Het platform van Philips VitalHealth is een modelleerbaar softwareontwikkelomgeving voor de gezondheidszorg die speciaal is ontworpen om eHealth-oplossingen in de cloud te realiseren. Het platform ondersteunt gezondheidszorg- en coderingsnormen, kan worden uitgebreid, is configureerbaar en maakt het aanmaken van gebruikersinterfaces mogelijk, zowel voor desktops als voor mobiele apparaten.

www.philips.nl/healthcare/sites/vitalhealth/products/platform

Contact

Zonneoordlaan 17
6718 TK Ede
0318 754700

Opgericht in 2006
FTE: 101 tot 500

Type software

  • Customer Relationship Management (CRM)
  • Document Management
  • Kennis & Communicatie

Sector

  • Zorg

Gevestigd in

  • Duitsland
  • India
  • Nederland
  • Verenigde Staten