Terug

Xebic

Om de kwaliteit van het onderwijs te vergroten, het onderwijs betaalbaar te houden en tegelijkertijd aansluiting te vinden op het werkveld is het de kunst om niet in risico’s maar in kansen te denken. Xebic helpt daarbij, met een verfrissende pioniersmentaliteit.

Xebic is hét softwarebedrijf als het gaat om het ontwikkelen van eigentijdse oplossingen die expliciet bijdragen aan het werk- en leerplezier. Deze oplossingen zorgen voor een optimale interactie tussen onderwijsinstellingen (MBO/HBO/WO), de student en het werkveld.

Producten

OnStage

OnStage helpt onderwijsinstellingen bij de coordinatie, de voortgangsbewaking en borging van de stage-, afstudeer- en minorenprocessen. Door meer transparantie in deze processen te combineren met digitale dossiervorming en accreditatiebestendige verslaglegging, verhoogt OnStage de kwaliteit en het rendement van het onderwijs.

www.xebic.com/nl/oplossingen/onstage

OnTrac

Met OnTrac is het eenvoudig om de totale examinering efficiënt te organiseren. Met OnTrac vermindert u de logistieke- en administratieve druk op begeleiders en studentenadministratie. Bovendien kunnen onderwijsinstellingen de voortgang rond elk examen inzien en zo nodig bijsturen.

Dankzij OnTrac bespaart u veel werk, onnodige kosten en ongemak en zorgt u bovendien voor tevreden medewerkers én tevreden studenten!

www.xebic.com/nl/oplossingen/ontrac

GradeWork

Gradework helpt om de werkdruk van docenten beheersbaar te houden, terwijl de kwaliteit van de beoordeling vergroot wordt. Gradework stroomlijnt het totale proces rondom het inleveren en beoordelen van allerlei soorten werk van de student.

Zo wordt er vooraf gespecificeerd per student wat er ingeleverd moet worden tijdens de opleiding. De docent treft het ingeleverde werk van de student vervolgens automatisch in het dossier van de student aan en kan dit eenvoudig online beoordelen. Ook heeft GradeWork een automatische koppeling met een plagiaat-scanner.

www.xebic.com/nl/oplossingen/gradework

OnQuest

Met OnQuest kunt u eenvoudig de tevredenheid meten van bijvoorbeeld de student, de docent of het stagebedrijf.

www.xebic.com/nl/oplossingen/onquest

Contact

Zonneoordlaan 17
6718 TK Ede
0318 657755

Opgericht in 1997
FTE: 21 tot 50

Type software

  • Document Management
  • Kennis & Communicatie
  • Planning

Sector

  • Onderwijs

Gevestigd in

  • Nederland