Terug

Ymor

Ymor is een internationale, onafhankelijke ‘technology-enabled’ serviceprovider met kantoren in Nederland en Denemarken. Ymor is gespecialiseerd in Application Performance Management (APM), IT Operations Analytics (ITOA) en Artificial Intelligence Operations (AIOps). Met het gebruik van slimme bewakingssoftware en gespecialiseerde services ondersteunt Ymor haar klanten in de groei van reactief naar proactief en zelfs preventief IT-beheer. Door het creëren van diepgaande en grondige inzichten in de bedrijfskritische IT-ketens, krijgen klanten controle over- en grip op de IT-services die ze hun eindgebruikers kunnen bieden.

Producten

Ymonitor

Klagende eindgebruikers? Een blame game tussen leveranciers? Geen grip op de performance van uw IT? Creëer inzicht met Ymonitor.

Het functioneren van uw IT is afhankelijk van vele verschillende onderdelen en de uiteindelijke eindgebruikerservaring is opgebouwd uit meerdere lagen. Waar alle individuele componenten voldoende lijken te presteren, kan de eindgebruikerservaring alsnog onvoldoende zijn.

Met Ymonitor meet u de beschikbaarheid en performance van uw IT-omgeving vanuit het perspectief van de eindgebruiker. De handelingen van een eindgebruiker, zoals het openen van de applicatie of het bestellen van een product, worden gesimuleerd vanaf verschillende locaties en continu gemeten. Resultaten worden getoond in uw persoonlijke dashboard zodat u 24/7 inzicht heeft in het functioneren van uw IT.

ymor.com/ymonitor/

Ymonitor365

Met ruim 80 miljoen zakelijke gebruikers is Office365 van Microsoft hard op weg de standaard te worden in zakelijke KA-omgevingen. Maar als uw Office365 suite down is, of niet presteert zoals gewenst, onstaat de frustratie. Wat gaat er mis? Wie is er verantwoordelijk? En hoe moet het worden opgelost?

Ymonitor365 biedt u alle inzichten die u nodig heeft om uw Office365 suite proactief te monitoren en beheren. U krijgt 24/7 inzicht in de performance en beschikbaarheid van uw meest belangrijke Office365 applications, de Microsoft Service Health status en indien gewenst het realtime gebruik van Sharepoint. Slimme alerts helpen u dreigende problemen te voorkomen nog voordat zij impact hebben.

Ymonitor365 biedt één dashboard waarin alle relevante informatie over uw Office365 suite wordt geiïntegreerd. Werkt het? Is de performance voldoende? Wat is de Microsoft Health Status? Wanneer zich een verstoring voordoet kunt u direct bepalen of het probleem in uw connectie zit, bij Microsoft of ergens anders. Door op de betreffende applicatie op het dashboard te klikken wordt getoond om welke transactie het gaat, waardoor u direct weet wie er actie dient te ondernemen.

ymor.com/ymonitor365/

Contact

Ptolemaeuslaan 70
3528 BP Utrecht
030 6021149

Opgericht in 2003
FTE: 101 tot 500

VC

Type software

  • IT Management

Sectoren

  • Information Technology
  • Niet-sectorspecifiek

Gevestigd in

  • Denemarken
  • Nederland