Terug

Yuki

De missie van Yuki is de samenwerking tussen ondernemer en accountant te versterken, door ze met elkaar te verbinden via één online boekhoudplatform waar ze samen werken aan de online boekhouding.

Een ondernemer zit niet te wachten op het zelf doen van de boekhouding, maar wil wel zijn business financieel gezond sturen. Dit kan alleen als de boekhouding volledig en op tijd is bijgewerkt.

Product

Yuki

Boekhoudsoftware voor ondernemers is al 25 jaar hetzelfde. Yuki is erin geslaagd dit structureel te veranderen. Het enige wat je met online boekhouden van Yuki nodig hebt is een scanner, een mobiele telefoon, e-mail of Dropbox. Hiermee kun je dagelijks jouw administratie bij ons aanleveren. Doorloop de 4 stappen en ontdek Yuki boekhouden voor ondernemers en hoe gemakkelijk het is om over te stappen.

Wanneer je start met Yuki krijg je standaard de beschikking over een volledig online boekhoudpakket met onder andere een compleet digitaal archief, mogelijkheid om online facturen aan te maken en te versturen en een financieel dashboard. Alle gemakken van online boekhouden en met als belangrijk voordeel dat je niet zelf hoeft te boekhouden of er kennis van te hebben.

Wanneer je, naast het verwerken van de administratie ook de btw aangifte, IB aangifte, VpB aangifte en de jaarrekening wilt uitbesteden, dan stelt Yuki graag een offerte voor je samen met één van onze 180 Yuki partner accountants- en administratiekantoren. Je boekhouding wordt dan maandelijks gecontroleerd en gecompleteerd door jouw persoonlijke Yuki boekhouder.

www.yuki.nl/ontdek-yuki-boekhouden/

Contact

Wilhelminakade 308
3072 AR Rotterdam
010 2019734

Opgericht in 2007
FTE: 101 tot 500

VC

Type software

  • Accounting & Finance

Sectoren

  • Financiële dienstverlening
  • Niet-sectorspecifiek

Gevestigd in

  • België
  • Nederland
  • Spanje